Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Venäläispuolustajalta piikki vanhan seuransa suuntaan: ”Flyers tuntui olevan menossa eri suuntaan”

Ivan Provorov
AOP

Ivan Provorov jatkaa uraansa ensi kaudella Columbus Blue Jacketsin paidassa. Venäläispuolustaja kertoo saaneensa siirron jälkeen uudenlaista virtaa jokapäiväiseen tekemiseensä.

Ivan Provorov kiekkoili ensimmäiset seitsemän kauttaan Pohjois-Amerikassa Philadelphia Flyersin riveissä. Venäläinen oli kesäkuun alussa osana kolmen joukkueen kauppaa, jossa hänen matkansa jatkui Columbus Blue Jacketsiin.

Puolustaja kertoo olevansa hyvillä mielin siirtonsa jälkeen.

– Aina kun sitä siirtyy uuteen kaupunkiin uuden joukkueen mukaan ja tapaa joukkuetoverit sekä valmennuksen, sitä saa aimo annoksen uutta virtaa. Se tuo piristysruiskeen omaan pelaamiseen ja auttaa kauden aikana.

Vaikka myös Columbus rämpi pahasti viime kaudella, on Provorovin innostusta helppo ymmärtää, sillä Philadelphia on ollut yksi NHL:n viimevuosien huonoimmista joukkueista. Perinteikäs seura on jäänyt kolme kertaa peräkkäin pudotuspelien ulkopuolelle.

– Minulla oli tunne, että nyt on oikea aika aloittaa puhtaalta pöydältä, etenkin kun Flyers tuntui olevan menossa hieman eri suuntaan, venäläinen paljasti.

– Blue Jacketsissa riittää laatua ja joukkueessa pelaa useita lahjakkaita pelaajia, jotka pystyvät myös kiekottomaan pelaamiseen. Joukkueen suosima pelityyli tukee vahvuuksiani.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL