Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ruotsalaishyökkääjälle kovaa suitsutusta: ”Kuului viime kaudella liigan 15 parhaan pelaajan joukkoon”

Elias Pettersson
AOP

Vancouver Canucksin GM, Patrik Allvin paljastaa, että joukkue pyrkii saamaan Elias Petterssonin sopimukselle jatkoa. Ruotsalaishyökkääjän on diili on päättymässä tulevan kauden jälkeen.

Vancouver Canucks pyrkii kiinnittämään Elias Petterssonin pidemmällä sopimuksella. 24-vuotias ruotsalainen pelaa joukkueessa kolmen vuoden ja 22 miljoonan dollarin arvoisella kontrahdilla, jota on vuosi jäljellä.

Jos osapuolet eivät pääse yhteisymmärykseen miehestä tulee rajoitettu vapaa-agentti ensi kauden jälkeen.

Pettersson oli hyvässä iskussa menneellä kaudella tehtyään uransa parhaimmat tehopisteet (39+63).

Canuksin GM, Pierre Allvin kertoo, että keskustelut pelaajan kanssa on jo aloitettu.

– Eliaksen mukaan tulemme istumaan alas, kun aika on oikea. Olemme kuitenkin keskustelleet jo siitä lähtien, kun saavuin tänne. Mielestäni Elias on yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista ja kuului viime kaudella liigan 15 parhaan pelaajan joukkoon.

– Hänellä on mahtava tulevaisuus edessään ja toivon, että hän auttaa meitä omalta osaltaan kehittymään. Hyvä asia on se, ettei meillä ole mitään kiirettä, sillä meillä on edelleen hänen pelioikeutensa.

Oliver Ekman-Larssonin sopimuksen ulososto jätti tilaa Canucksin palkka-katon alle, joka luonnollisesti auttaa tulevissa sopimusneuvotteluissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL