Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

AHL

Suomeen yksi jääkiekkomestaruus Pohjois-Amerikasta!

Hershey Bears juhlii AHL-mestaruutta.
AOP

Kauden 2022-23 viimeinen jääkiekkomestaruus on vihdoinkin ratkennut, kun AHL:n mestari on selvillä. AHL:ssä mestaruutta pääsi juhlimaan NHL-joukkue Washington Capitalsin yhteistyöseura Hershey Bears. Bears kaatoi finaalisarjassa Seattle Krakenin yhteistyöjoukkue Coachella Valley Firebirdsin seitsemässä kamppailussa. Myös Suomeen saatiin uusi AHL-mestari.

Pitkäaikaisen jääkiekkovalmentaja Todd Nelsonin johtama Hershey Bears nappasi AHL:n Calder Cupin nimiinsä. Bears juhli seurahistoriansa 12. AHL:n mestaruutta kaatamalla Coachella Valley Firebirdsin AHL:n finaaleissa seitsemässä kamppailussa voitoin 4-3. Seitsemäs finaali ratkesi jatkoerässä 3-2 -lukemin Bearsille.

Bearsin maaleista seitsemännessä finaalissa vastasivat Connor McMichael, Hendrix Lapierre ja voittomaalin jatkoerässä iskenyt Mike Vecchione. Vecchionen maaliin syöttöpisteen keräsi suomalaistähti Henrik Borgström, joka teki AHL:n pudotuspeleissä yhteensä kaksi maalia ja kuusi tehopistettä.

Vecchione oli joukkueen toiseksi paras pistemies runkosarjassa tehtyään 23 maalia ja 55 tehopistettä. McMichael ja Lapierre ovat Washington Capitalsin tulevaisuuden runkopelaajia.

Urallaan Stanley Cupin Pittsburgh Penguinsin kanssa voittanut Dan Bylsma valmensi Firebirdsiä. Firebirdsin maaleista ottelussa vastasivat puolustaja Ryker Evans ja yhdysvaltalaishyökkääjä Max McCormick. Suomalaisista Ville Petman ei kerännyt seitsemännessä ottelussa tehopisteitä.

Calder Cupin arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin Bearsin ykkösmaalivahti Hunter Shepard.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta AHL