Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n yllättäjäjoukkueen tähtipuolustaja avautuu vammoistaan: ”Tilanteeseen oli sopeuduttava”

Aaron Ekblad
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Florida Panthers kärsi lukuisista loukkaantumisongelmista finaalisarjassa Vegas Golden Knightsia vastaan. Yksi epäonnesotureista oli Aaron Ekblad, joka pelasi kovien kipujen kanssa.

Florida Panthers ylsi historiansa toista kertaa NHL-finaaleihin, mutta tälläkin kerralla tuloksena oli pettymys. Vegas Golden Knightsin voittoa voidaan pitää täysin ansaittuna, eikä lukemin 4-1 kirjatut voitot jätä juurikaan varaa selittelyille.

Tappiosta huolimatta Panthers voi olla ylpeä kaudestaan, sillä päävalmentaja, Paul Maurice sai piiskattua miehistöstään viimeisenkin hikipisaran irti. Vahvasti parsittu Panthers-nippu kaatui saappaa jalassa jättäen kaikkensa jäälle.

Puolustaja Aaron Ekblad, oli joukkueen taistelun ruumiillistuma kärsittyään pudotuspelien aikana useista vammoista. Miehellä on edessään olkapääleikkaus, joka pakottaa hänet sivuun määrittelemättömäksi ajaksi.

– Olkapää on vaivannut minua jo pidemmän aikaa, joten hoidamme sen kuntoon, puolustaja kertoi.

– En ole mukana vielä syyskuussa, mutta palaan mahdollisimman pian joukkueen mukaan.

Kanadalainen kertoi nauttineensa pudotuspelien annista kovista kivuistaan huolimatta.

– Pelaaminen ei ollut helppoa, mutta kuitenkin kaiken arvoista. Sitä käytännössä tottuu kipuun ja se helpottuu ajan myötä. Ensimmäisen kolmen viikon aikana tunsin enemmän kipuja, silloin kun en pelannut. Tilanteeseen oli vain sopeuduttava.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL