Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Floridan tähtipelaaja pelasi läpi hurjan loukkaantumisen

Florida Panthersin Aaron Ekblad aivan klesana finaaleissa.
AOP

NHL-kausi 2022-23 päättyi Las Vegasiin, kun viides Stanley Cup -finaali tuli päätökseen. Vegas Golden Knights kaatoi Stanley Cup -finaaleissa Florida Panthersin viidessä ottelussa voitoin 4-1 ja pääsi juhlimaan seurahistorian ensimmäistä Stanley Cupia. Panthers on lähes 30 vuoden historiansa aikana hävinnyt finaalit kahdesti.

NHL:n Stanley Cup -finaaleissa Florida Panthers joutui todistamaan Vegas Golden Knightsin paremmaksi pelillisesti ja tuloksellisesti. Panthers taipui finaalisarjassa Bruce Cassidyn valmentamalle joukkueelle suoraan viidessä pelissä. Paul Mauricen valmentama joukkue taisteli finaaleissa hyvin, mutta lopulta Golden Knightsin syvyys oli liikaa Panthersille.

Syvyyttä alkoi finaalisarjassa korostamaan entisestään loukkaantumiset joita Panthersilla oli lukuisia. Joukkueen ykköspuolustaja Aaron Ekblad kärsi läpi pudotuspelien karmeasta vammasta. Ekblad mursi jalkansa Boston Bruinsia vastaan pelatussa avauskierroksen ottelusarjassa. Tämän jälkeen kanadalaistähti taisteli olkapäänsä kanssa, joka meni pudotuspelien edetessä kahdesti paikaltaan.

Ekblad kärsi pudotuspelien aikana myös aivotärähdyksestä sekä mursi muutaman pienemmän luun. Kanadalaistähdelle kertyi pudotuspeleissä 20 ottelua ja näissä syntyi tehot 2+6. Ajoittain Golden Knightsia vastaan puolustaja oli hätää kärsimässä kentällä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL