Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

Aleksander Barkovin tehoilta laiha lohtu – ”Mennään eteenpäin…”

Florida Panthersin Aleksander Barkov iski maalin Vegasia vastaan.
AOP

NHL:n Stanley Cup -finaaleissa on neljä ensimmäistä ottelua. Näistä kolme on mennyt Vegas Golden Knightsin nimiin, joten ottelusarja ja mestaruus on katkolla viidennessä kamppailussa Las Vegasissa. Florida Panthers teki kahteen kotiotteluunsa yhteensä viisi maalia, mutta hävisi ikävästi jälkimmäisen kamppailuista. Nyt Panthersilta vaaditaan kolmea voittoa putkeen kovaa vastustajaa vastaan.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers kärsi kotiyleisönsä edessä tiukan tappion Vegas Golden Knightsia vastaan. Panthers taipui Bruce Cassidyn valmentamalle ryhmälle 3-2 -lukemin ja ottelusarja on nyt Golden Knightsille 3-1.

Panthersilta maalinteossa onnistuivat Brandon Montour ja suomalaiskapteeni Aleksander Barkov. Molemmat iskivät otteluun tehot 1+1.

Montour teki todella upean esityön Barkovin maaliin kolmannen erän alussa. Tehopisteet olivat suomalaiselle ensimmäiset näissä finaaleissa.

– Tiedän, että on todella vaikeaa tulla mitä tahansa joukkuetta vastaan kolmen maalin takaa tasoihin ja voittoon. Me melkein teimme sen, joten otetaan positiiviset jutut mukaan ja mennään eteenpäin.

Ottelussa Golden Knightsilta maalinteossa onnistuivat Chandler Stephenson kahdesti ja William Karlsson kertaalleen. Adin Hill torjui joukkueen maalilla 29 kertaa, kun venäläismaalivahti Sergei Bobrovsky otti yhteensä 28 koppia Panthersin maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL