Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Floridan supertähti harmitteli tappiota – ”Tykkäsin meidän pelistä!”

Florida Panthersin Brandon Montour iski maalin Vegasia vastaan.
AOP

NHL:n Stanley Cup -finaalit ovat ylittäneet puolivälin krouvin. NHL kautta 2022-23 on jäljellä enää maksimissaan neljä ottelua, mutta voi päättyä myös seuraavassa kamppailussa. Sen varmisti Vegas Golden Knights nappaamalla tarvittavan ryöstön Florida Panthersia vastaan. Golden Knights siirtyi ottelusarjassa 3-1 -johtoon ennen sarjan palaamista Las Vegasiin. Neljällä voitolla mestariksi.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights kaatoi Florida Panthersin Stanley Cup -finaalien neljännessä kamppailussa. Golden Knights oli Paul Mauricen valmentamaa Panthersia vastaan vahvempi 3-2 -lukemin ja siirtyi samalla voitoissa 3-1 -johtoon.

Ottelusarja on ensimmäistä kertaa Golden Knightsille katkolla keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa Las Vegasissa.

Mauricen valmentama Panthers on noussut näissä pudotuspeleissä kertaalleen jo 3-1 -tappioasemasta voittoon ottelusarjassa. Se tapahtui Cassidyn entistä joukkuetta, eli Boston Bruinsia vastaan NHL:n itäisen konferenssin ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Tuossa ottelusarjassa viides taisto venyi jatkoerään, jonka Matthew Tkachuk ratkaisi.

Tkachuk jäi finaalisarjan neljännessä ottelussa pisteittä, mutta maalinteossa onnistuivat 1+1 tehot tehneet Aleksander Barkov ja Brandon Montour. Kanadalaispuolustaja Montour on pelannut tällä kaudella ja etenkin pudotuspeleissä todella korkealla tasolla. Montour oli tyytyväinen joukkueensa ilmeeseen tappiosta huolimatta.

– Tykkäsin meidän pelistä ja taistelusta. Me taistelimme takaisin kolmannessa erässä itsemme peliin ja olemme vaarallisia. Tietysti kaveri pääsi kolmen maalin johtoon, niin se vaikeutti hommaa.

Tkachuk kymmeneksi minuutiksi kolmannessa erässä penkille loukkaantumisen takia, mutta palasi kaukaloon, kun ottelua oli reilut kaksi minuuttia jäljellä ja Panthers haki tasoitusta kuudella pelaajalla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL