Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-organisaatiolta mykistävä ratkaisu!

Calgary Flames juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä alkaneen kesän aikana merkittäviä ratkaisuja tehnyt Calgary Flames on palkannut uuden päävalmentajan. Flamesin uudeksi päävalmentajaksi on nimetty täysin uusi nimi koko NHL-kartalla. Uusi päävalmentaja tulee organisaation sisältä ja on tuttu nimi Flamesin tuoreelle GM:lle.

Tänä keväänä Calgary Flamesin uudeksi GM:ksi palkattu entinen huippuhyökkääjä Craig Conroy on nimennyt uuden päävalmentajan joukkueelle. Päävalmentajaksi Darryl Sutterin paikalle on nimetty Ryan Huska, joka on toiminut jo pitkään Flamesin organisaation palveluksissa.

47-vuotias Huska on toiminut pitkään Flamesin valmennustiimissä mukana ja toiminut muun muassa alivoiman valmentajana. Viime kaudella Flamesin alivoima oli sarjassa kuudenneksi parasta.

– Minä olen todella tyytyväinen, että olen saanut kaiken kunnioituksen Flamesin omistajaportaalta ja GM Conroylta, jotta he palkkasivat minut päävalmentajaksi tähän joukkueeseen, kertoi Huska.

Huskalle päävalmentajan työ on ensimmäinen hänen urallaan NHL:ssä.

– Minulle tämä pestiin tulo on tietysti hieman erilainen, kun tunnen kaikki pelaajat todella hyvin. Meillä on paljon hyviä ihmisiä pukukopissa ja paljon erinomaisia pelaajia, jotka haluavat voittaa. Minun tehtävänä on inspiroida pelaajia joka päivä ja yrittää saada meidän joukkuetta uudelle tasolle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL