Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Dallasin sankarilta selvät sävelet – ”Tämä on aika yksinkertaista…”

Dallas Starsin Joe Pavelski ratkaisi ottelusarjan neljännen kamppailun.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä ei selvinnyt vielä Stanley Cup -finaalien ottelupari. Florida Panthers saa odottaa ainakin sunnuntaihin vastustajaansa. Dallas Stars venytti ottelusarjan viidenteen kamppailuun Vegas Golden Knightsia vastaan NHL:n läntisen konferenssin finaaleissa. Nyt myös Stanley Cup -finaalien mahdolliset aloituspäivät ovat jo tiedossa.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars näytti sisukkuutta ja nousi voittoon NHL:n läntisen konferenssin neljännessä finaaliottelussa. Stars kaatoi Bruce Cassidyn valmentaman Vegas Golden Knightsin 3-2 -lukemin ensimmäisessä jatkoerässä.

Starsin suurimmaksi sankariksi nousi ensimmäisessä jatkoerässä ylivoimalla Joe Pavelski, joka laukoi kiekon ohi Adin Hillin. Hillille kertyi ottelussa 39 torjuntaa eikä voinut yhdellekään päästetylle maalille mitään. Pavelskista tuli NHL:n vanhin jatkoerässä voittomaalin tehnyt pelaaja, kun joukkue pelaa selkä seinää vasten.

– Tämä on aika yksinkertaista tähän aikaan vuodesta. Olet pelannut hyvin ja sitten oletkin sarjassa 3-0 -tappiolla. Meillä on ollut pari tiukkaa jatkoerätappiota, vaikka olemme pelanneet kokonaisuutena hyvää jääkiekkoa. Nyt vaan pitää jatkaa samalla tavalla ja uskoa, että hoidamme tämän. Nyt saamme hieman lepoa ennen seuraavaa kamppailua ja sitten yritämme saada sarjan takaisin Dallasin, kommentoi Pavelski.

Kahdesta muusta Starsin maalista vastasi Jason Robertson. Robertson laukoi alle 20 minuutin peliajalla yhteensä 11 kertaa ottelussa. Starsin maalilla Jake Oettinger torjui 37 kertaa. Edellisessä ottelussa Oettinger vaihdettiin pois maalista vain seitsemän peliminuutin jälkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL