Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Unelma suomalaistähtien Stanley Cup -finaalista elää! – Dallas nappasi taisteluvoiton

Dallas Stars juhlii voittoa.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä ei selvinnyt vielä Stanley Cup -finaalien ottelupari. Florida Panthers saa odottaa ainakin sunnuntaihin vastustajaansa. Dallas Stars venytti ottelusarjan viidenteen kamppailuun Vegas Golden Knightsia vastaan NHL:n läntisen konferenssin finaaleissa. Nyt myös Stanley Cup -finaalien mahdolliset aloituspäivät ovat jo tiedossa.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars näytti sisukkuutta ja nousi voittoon NHL:n läntisen konferenssin neljännessä finaaliottelussa. Stars kaatoi Bruce Cassidyn valmentaman Vegas Golden Knightsin 3-2 -lukemin ensimmäisessä jatkoerässä. Starsin voittomaalin laukoi suoraan Miro Heiskasen poikittaissyötöstä Joe Pavelski.

Ottelussa Golden Knights johti varsinaisella peliajalla kahdesti, mutta Stars nousi aina tasoihin ja lopulta ohi. Kaava oli siis täysin sama kuin ottelusarjan toisessa ottelussa.

Avauserässä William Karlsson aloitti maalinteon ohjaamalla Reilly Smithin vedon ohi vahvan pelin vaihteeksi pelanneen Jake Oettingerin. Erän loppupuolella Jason Robertson tasoitti ottelun ylivoimamaalilla hienolla kikalla maalin edustalta. Adin Hill ei maalille voinut mitään.

Toisessa erässä Jonathan Marchessault vei Golden Knightsin jälleen johtoon iskien jo kolmannessa ottelussa putkeen maalin. Marchessault iski 2-1 -maalin Ryan Suterin silmien alta, kuten teki myös ottelusarjan toisen kamppailun päätöserässä. Päätöserään ottelussa lähdettiin tasalukemista, kun Robertson iski illan toisensa. Ottelu oli Robertsonille NHL:n pudotuspeleissä ensimmäinen, jossa syntyy kaksi maalia.

Voittomaalin syöttänyt Heiskanen saalisti ottelussa kaksi syöttöpistettä ja pelasi 30 minuuttia. Roope Hintzille kertyi myös kaksi syöttöpistettä.

Ottelusarjan viides ja mahdollisesti ratkaiseva ottelu pelataan Las Vegasissa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL