Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Vegasin maalitykki ylisti Dallasia – ”He halusivat enemmän…”

Jonathan Marchessault iski jälleen maalin Jake Oettingerin taakse.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä ei selvinnyt vielä Stanley Cup -finaalien ottelupari. Florida Panthers saa odottaa ainakin sunnuntaihin vastustajaansa. Dallas Stars venytti ottelusarjan viidenteen kamppailuun Vegas Golden Knightsia vastaan NHL:n läntisen konferenssin finaaleissa. Nyt myös Stanley Cup -finaalien mahdolliset aloituspäivät ovat jo tiedossa.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights ei saanut ottelusarjaa Dallas Starsia vastaan vielä poikki. Golden Knights kärsi vierastappion Pete DeBoerin valmentamalle joukkueelle jatkoerään venyneessä ottelussa 3-2 -lukemin.

Starsin voittomaalista vastasi Joe Pavelski. Tappiosta huolimatta Golden Knights johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1 ja joukkueella on mahdollisuus sunnuntain vastaisena yönä katkaista sarja kotiyleisönsä edessä.

Ottelussa Golden Knights johti varsinaisella peliajalla kahdesti, mutta Stars nousi aina tasoihin ja lopulta ohi. Kaava oli siis täysin sama kuin ottelusarjan toisessa ottelussa.

Golden Knightsilta maalinteossa onnistui jo kolmannessa ottelussa putkeen Jonathan Marchessault. Marchessault pääsi naulaamaan vieraiden 2-1 -johtomaalin toisessa erässä ohi 37 kertaa torjuneen Jake Oettingerin.

Marchessaultin maali piti pitkälti samaa kaavaa kuin toisessa ottelussa syntynyt 2-2 -tasoitusmaali. Hyökkääjä sai naulata täysin vapaasti kiekon maaliin ohi vieressä seisoneen Stars-puolustaja Ryan Suterin.

Näissä pudotuspeleissä yhteensä kahdeksan maalia iskenyt laitahyökkääjä ylisti vastustajaa tästä ottelusta.

– Minusta Stars pelasi todella hyvän ottelun etenkin puolustuksellisesti. He halusivat enemmän voittoa tällä kertaa kuin me. Siitä pudotuspeleissä on yleensä kyse. Me yritimme pelata suunnitellusti omaa peliämme, mutta he vastasivat siihen loistavasti ja Stars oli pelissä paremmin sisällä.

Golden Knightsin ensimmäisestä maalista vastasi William Karlsson. Starsin varsinaisen peliajan maalit menivät Jason Robertsonin nimiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL