Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä nähtiin jälleen jatkoerätrilleri – Suomalaistähti hurjassa iskussa

Brett Howden juhlii voittomaalia Starsia vastaan.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin finaalit käynnistyivät lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Ottelusarjassa Vegas Golden Knights kohtaa Dallas Stars. Golden Knights oli runkosarjassa NHL:n läntisen konferenssin ykkönen. Stars sijoittui taas Keskisessä divisioonassa toiseksi heti Colorado Avalanchen jälkeen, joka tippui pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella jatkosta. Ensimmäinen ottelu oli vaiherikas, mutta lopulta Golden Knights kampesi tiensä voittoon.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights aloitti NHL:n läntisen konferenssin finaalit voitolla. Golden Knights kaatoi Pete DeBoerin valmentaman Dallas Starsin jatkoerään venyneessä ottelussa 4-3 -lukemin.

Starsin jokaisen ottelusarjan ensimmäinen ottelu on päättynyt Starsin osalta jatkoerätappioon. Ensimmäisellä kierroksella Minnesota Wild oli vahvempi 3-2 -lukemin ja toisella kierroksella Seattle Kraken 5-4 -lukemin.

Golden Knightsille voitto oli kevään pudotuspelien kolmeen ensimmäiseen otteluun toinen. Golden Knights kaatoi ensimmäisessä ottelussa Edmonton Oilersin, mutta taipui Winnipeg Jetsille avausottelussa ensimmäisellä kierroksella.

Ottelussa kahden erän jälkeen tilanne oli 1-1, mutta päätöserässä nähtiin neljä maalia. Golden Knights oli kahdesti johdossa, mutta Stars nousi aina tasoihin. Jatkoerää kului vain reilu minuutti ennen voittomaalia.

Golden Knightsilta maalinteossa onnistuivat voittomaalin tehnyt Brett Howden, Teddy Blueger ja kahdesti verkkoa heiluttanut ruotsalaissentteri William Karlsson. Starsilta maalinteossa onnistuivat Jamie Benn, Jason Robertson ja kolmen tehopisteen iltaa viettänyt Roope Hintz. Hintzillä on pudotuspeleissä koossa nyt 22 tehopistettä.

Ottelusarja jatkuu Las Vegasissa Suomen aikaa sunnuntaina kello 22.00.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL