Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vegasilla yllättävä sankari! – ”Yritin vain heittää…”

Vegas juhlii voittoa Dallasista.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin finaalit käynnistyivät lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Ottelusarjassa Vegas Golden Knights kohtaa Dallas Stars. Ensimmäinen ottelu oli vaiherikas, mutta lopulta Golden Knights kampesi tiensä voittoon.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights aloitti NHL:n läntisen konferenssin finaalit voitolla. Golden Knights kaatoi Pete DeBoerin valmentaman Dallas Starsin jatkoerään venyneessä ottelussa 4-3 -lukemin.

Ottelussa kahden erän jälkeen tilanne oli 1-1, mutta päätöserässä nähtiin neljä maalia. Golden Knights oli kahdesti johdossa, mutta Stars nousi aina tasoihin. Jatkoerää kului vain reilu minuutti ennen voittomaalia.

Golden Knightsilta maalinteossa onnistuivat voittomaalin tehnyt Brett Howden, Teddy Blueger ja kahdesti verkkoa heiluttanut ruotsalaissentteri William Karlsson.

Voittomaalin iskenyt Howden naulasi kevään kolmannen maalinsa pudotuspeleissä. Kyseessä oli hyökkääjän uran kolmas pudotuspelimaali. Tänä keväänä pelejä on pudotuspeleissä kerääntynyt yhteensä 12 kappaletta ja koko uralla yhteensä 15.

NHL:n runkosarjassa 25-vuotias keskushyökkääjä on esiintynyt 279 ottelussa ja tehnyt näissä 82 tehopistettä.

– Yritin vain heittää kiekon maalilla. Olin hieman onnekas, että kiekko meni sisään. Luulen, että Jake Oettinger itse ohjasi kiekon maaliin. Yritin heittää vain kiekkoa maalille ja katsoa mitä tapahtuu. Nyt kävi kivasti, kertasi Howden voittomaaliaan.

Golden Knightsin maalilla Adin Hill oli kolmesta päästetystä maalista huolimatta yhtenä voiton takuumiehenä. Hillille kertyi 33 koppia. Oettinger torjui Starsin maalilla myös 33 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL