Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-organisaatiolle karmeita uutisia! – Tämä asia on kuitenkin varma

Boston Bruins taipui vieraissa Arizona Coyotesille. Lawson Crouse ja Matias Maccelli juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä on käynnissä melkoinen sekasotku Arizona Coyotesin ympärillä. Coyotes pelasi viime kauden yliopistojääkiekkoon tarkoitetussa jäähallissa, jossa normaalisti kotiottelunsa pelaa Arizona Staten yliopiston jääkiekkojoukkue Sun Devils. Coyotesin organisaation oli tarkoitus rakennuttaa uusi jäähalli lähemmäksi NHL-otteluissa käyviä katsojia, mutta tämä tavoite tuli tiensä päähän.

NHL:ssä Arizona Coyotes sai karmaisevia uutisia. Joukkue muutti viime kaudeksi Glendalen kaupungista ja Gila River Arenasta Mullett Arenalle, joka sijaitsee Tempessä. Arizona State yliopiston käytössä oleva halli muutettiin NHL:n vaatimusten mukaiseksi menneeksi kaudeksi. Coyotesin omistajaportaan tarkoitus oli aloittaa rakennustyöt uuden urheilukeskuksen rakentamiseen Tempeen. Uuden keskuksen rakennuttamisesta Tempen kaupunginhallitus äänesti, mutta tulos oli negatiivinen.

– Olemme todella pettyneitä, että Tempen kaupungin edustajat eivät hyväksyneet rakennustoimien aloittamista. Olemme kuitenkin todella kiitollisia Coyotesin kannattajia kohtaan, jotka ovat olleet vuosien saatossa lojaaleja. Se luo meistä vahvan kokonaisuuden, kertoi organisaation pomo Xavier A. Gutierrez tiedotteessaan.

NHL:n ympärillä on noussut keskustelu Coyotesin kohtalosta ja sijainnista. Coyotesin siirtyminen uuteen kaupunkiin on nyt todennäköisempää. Coyotesin säilyminen Arizonan ja Phoenixin talousalueella on ollut pitkälti komissaari Gary Bettmannin toive. Phoenexin metropolialueelta löytyvät kaikki isojen sarjojen joukkueet eli NFL, MLB ja NBA-organisaatiot.

Ensi kauden Coyotes pelaa kuitenkin Mullett Arenassa. Coyotesin riveissä jatkanee myös suomalaistähti Matias Maccelli.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL