Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2024

Leijonat tiukoille pistänyt Saksa saamassa jättivahvistuksen MM-kisoihin – ”Keskustelemme asiasta…”

Los Angeles Kings ei saanut Leon Draisaitlin Edmonton Oilersia kuriin.
AOP

Jääkiekon MM-kisoissa Suomen kanssa samassa alkulohkossa pelaava Saksa saattaa saada jättimäisen vahvistuksen turnauksen loppupeleihin. Saksa taipui lauantaina Leijonien käsittelyssä 4-3 -lukemin. Saksan peli näytti siltä, että mahdollisuuksia voisi olla jopa välieräpaikkaan Tampereella ja Latvia Riikassa pelattavissa MM-kisoissa.

Saksan maajoukkue on saamassa huiman vahvistuksen MM-kisoihin. Harold Kreisin valmentama Saksa on aloittanut MM-turnauksen häviämällä kolme ensimmäistä otteluaan. Jokainen ottelu on kuitenkin ollut ennalta vahvempaa joukkuetta vastaan, kun Saksa on kärsinyt tappion Yhdysvalloille, Suomelle ja Ruotsille. Näissä maaleja on syntynyt toki vain viisi kappaletta.

Maalintekoon alkulohkon loppuihin peleihin Saksa saattaa saada mieluisan vahvistuksen, kun NHL:n runkosarjan pistepörssin kakkosnimi Leon Draisaitl saattaa liittyä joukkueen mukaan. Draisaitlin kausi Edmonton Oilersin kanssa päättyi maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa Vegas Golden Knightsia vastaan.

– Keskustelemme parhaillaan asioista. Saattaa olla, että lähden kisoihin, kommentoi Draisaitlin Edmontonin päästä.

Jääkiekon maailman parhaassa liigassa eli NHL:ssä Draisaitl on urallaan pelannut 638 ottelua runkosarjaa ja iskenyt näissä huimat 306 maalia sekä yhteensä 744 tehopistettä.

Viimeiseen viiteen kauteen hyökkääjä on runkosarjassa tehnyt kolmesti vähintään 50 maalia. Menneellä kaudella syntyi yhden kauden piste-ennätys, kun 80 otteluun saksalainen takoi 52 maalia ja 128 tehopistettä. Pudotuspeleissä 12 otteluun hyökkääjä paukutti 13 maalia ja 18 tehopistettä.

Draisaitl on edustanut Saksaa viidesti aiemmin MM-kisoissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2024