Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkueen pettynyt päävalmentaja – ”Meillä oli paikkamme…”

New Jersey Devilsin päävalmentaja Lindy Ruff.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä toinen ottelukierros on täydessä vauhdissa. Carolina Hurricanes on aloittanut toisen kierroksen erinomaisesti, sillä joukkue on voittanut kaksi ensimmäistä ottelua New Jersey Devilsiä vastaan. Ottelusarjan kolmas ja neljäs kamppailu pelataan Devilsin kotiareenalla, joten ottelusarja on vielä pahasti kesken.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes otti todella maukkaan kotivoiton. Hurricanes kaatoi Lindy Ruffin valmentaman New Jersey Devilsin kotiyleisönsä edessä selvin 6-1 -lukemin.

Ottelu oli erikoinen, sillä avauserässä Devils oli hallitsevampi osapuoli ja tauolle lähdettiin 0-0 -tilanteesta. Toisessa erässä Hurricanes onnistui tekemään neljä maalia ja katkaisemaan Devilsin selkärangan. Päätöserä piti vielä sisällään kolme maalia, kun Hurricanes osui kahdesti ja Devils kertaalleen.

Ottelun avauserässä Ruffin valmentama Devils sai jopa 5vs3 -ylivoiman, joka ei kuitenkaan tuottanut tulosta.

– Meillä oli paikkamme ja etenkin kärkijätkillä oli paikkoja ensimmäisen sekä toisen erän aikana. Me emme niitä onnistuneet käyttämään ja peli meni siihen. Me olemme tässä hommassa kaikki mukana. Taistelumme ei ollut tarpeeksi kovaa tälläkään kertaa. Me tiedämme, että meidän tulee taistella kovemmin jatkossa, kertoi Ruff.

Devilsin ainoasta maalista vastasi päätöserässä Miles Wood. Wood kavensi ottelun tilanteeksi 4-1 kolmannen erän alussa syntyneellä osumalla.

– Me ammuimme itseämme jalkaan. Me emme tulleet peliin, kuten olimme sopineet. Hurricanes on kova joukkue, joka on loistavasti valmennettu. Hurricanes pelaa jokaisen tilanteen kovaa ja tälläkään kertaa emme pystyneet vastaamaan siihen, kertasi Wood.

Ottelusarjan kaksi seuraavaa ottelua pelataan Devilsin kotiyleisön edessä. Neljällä voitolla edetään NHL:n itäisen konferenssin finaaleihin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL