Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Karmaiseva takaisku! – NHL:n mestarisuosikin huippuhyökkääjä loukkaantui

Toronto Maple Leafsin Matthew Knies ja Florida Panthersin Sam Reinhart.
AOP

NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella vielä voitoitta oleva Toronto Maple Leafs sai karmaisevia uutisia. Joukkueen ryminällä sisään NHL:n tullut huippuhyökkääjä loukkaantui eikä välttämättä pelaa enää pudotuspeleissä. Maple Leafs on hävinnyt toisen kierroksen ottelusarjan kaksi ensimmäistä ottelua Florida Panthersia vastaan, kun ottelusarjasta jatkoon edetään neljällä voitolla.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs sai todella karmeita uutisia. Joukkueen kolmoskentän erinomainen laitahyökkääjä Matthew Knies kärsii aivotärähdyksestä, eikä pelaa joukkueensa kahdessa seuraavassa ottelussa Florida Panthersia vastaan. Knies sai ottelusarjan toisessa ottelussa Sam Bennettiltä kovan taklauksen eikä palannut tämän jälkeen enää kaukaloon.

Knies on tehnyt tänä keväänä debyytin NHL:ssä pelattuaan yliopistouransa ensin loppuun. Pudotuspeleissä hyökkääjä on pelannut Maple Leafsin erinomaisessa kolmosketjussa yhdessä kanadalaissentteri Ryan O’Reillyn ja voimahyökkääjä Noel Acciarin kanssa.

– Kniesilla on aivotärähdys eikä hän tule pelaamaan Floridassa pelattavissa otteluissa. Seuraamme hänen tilannettaan päivä kerrallaan, mutta on mahdollista, että hän ei pelaa enää loppusarjan aikana, kommentoi Keefe NHL.comin uutisessa.

– Knies on tuonut lisää syvyyttä meidän joukkueeseen ja me olemme mielestäni parempi joukkue hänen ollessaan kokoonpanossa. Mutta meillä oli hyvä joukkue jo koossa ennen kuin hän saapui meidän palveluksiin. Minulla on täysi luotto siihen, että pärjäämme myös ilman Kniesia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL