Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Pelicans haki ryöstön! – ”Erinomainen esitys…”

Pelicansin Iikka Kangasniemi ratkaisi kolmannen finaalin.
AOP

Liigan pudotuspeleissä pelataan tulikuumaa finaalisarjaa. Ottelusarjan kaksi ensimmäistä peliä menivät hallitsevan Suomen mestarin eli Tampereen Tapparan nimiin suhteellisen helposti, mutta kolmannesta finaalista saatiin todellinen jännitysnäytelmä.

Tommi Niemelän valmentama Lahden Pelicans maksoi perjantaiset potut pottuina lauantaina, kun joukkue kävi hakemassa voiton Nokia Areenasta. Pelicans kaatoi Liigan finaalien kolmannessa kamppailussa Jussi Tapolan valmentaman Tapparan tylysti 4-1 -lukemin ja kavensi voitot 2-1’n. Ottelusarjan seuraava kamppailu pelataan Lahdessa ja mikäli pussinokat onnistuvat kotonaan voittamaan, niin Suomen mestaruus ratkeaa paras kolmesta menetelmällä.

Lauantaisessa kamppailussa Pelicans pääsi kolmanteen erään kahden maalin johdosta. Tappara tuli Veli-Matti Savinaisen osumalla maalin päähän kolmannen erän puolivälissä, mutta kirvesrinnat eivät onnistuneet tekemään tasoitusta, vaikka hyvän paineen loivatkin Patrik Bartosakin maalille. Lopullisen niitin Tapparan kirille löi Iikka Kangasniemi, joka karkasi kaksi minuuttia ennen päätöstä läpiajoon ja ohitti loistavaa sarjaa pelanneen Christian Heljangon. Kangasniemi karkasi, kun Pelicans sai kiekonriiston keskialueella.

Kauttaaltaan Pelicans tarjoili loistavaa peli-ilmettä ja vierasvoitto oli koko joukkueelta erinomainen esitys. Kangasniemen lisäksi joukkueen maaleista vastasivat Konsta Hirvonen, Lukas Jasek ja Toni Utunen. Bartosak torjui ottelussa yhteensä 27 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga