Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tappara voiton päähän mestaruudesta – Pelicans hyytyi kotonaan

Tampereen Tappara juhlii maalia.
AOP

Liigan finaaleissa on neljä ottelua takana ja viidennessä ottelussa on mahdollisuus Suomen mestaruuden ratkaisuun. Hallitseva Suomen mestari Tampereen Tappara haki toisen ryöstönsä Lahdesta ja siirtyi Pelicansia vastaan johtoon ottelusarjassa voitoin 3-1. Mestaruuden voittoon vaaditaan neljä voittoa. Seuraava ottelu pelataan Tampereella.

Lahdessa Jussi Tapolan valmentama Tampereen Tappara oli 4403 katsojan edessä vahvempi Lahden Pelicansia vastaan. Tappara kaatoi Tommi Niemelän valmentaman joukkueen 3-1 -lukemin ja siirtyi samoin lukemin johtoon ottelusarjassa.

Tappara aloitti ottelun tuttuun tyyliin vahvasti ja karkasi avauserässä Ben Thomasin osumalla johtoon. Veli-Matti Savinainen lisäsi vieraiden johdon jo kahteen ottelun puolivälissä ja lopullisen niitin kotijoukkueen arkkuun löi Waltteri Merelä päätöserän viidennellä minuutilla.

Ottelussa Pelicans haki kavennusta kuudella pelaajalla ilman maalivahtia viimeiset reilut kolme minuuttia ja onnistuikin lopulta rikkomaan kuparisen kotijäällään näissä pudotuspeleissä. 3-1 -kavennuksen hienon kuvion päätteeksi Tapparaa syksyllä edustanut Tyler Kelleher. Kelleher sai siniviivasta kiekon maalin eteen puolustaja Topias Vileniltä. Kelleher harhautti Tapparan maalilla nollapeliä hamunneen Christian Heljangon, ja nosti kiekon maalin kattoon.

Päästetystä maalista huolimatta Heljanko torjui yhteensä 18 kertaa voiton eteen. Patrik Bartosak jatkoi erinomaisia otteita myös Pelicansin maalilla. Tshekkimaalivahdille kertyi yhteensä 17 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga