Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan finaaleissa lopun alkua – Kirvesrinnat tyly vieras Lahdessa

Tapparan kapteeni Otto Rauhala.
AOP

Liigan finaalisarjaa on perjantain ottelun jälkeen pelattu kaksi osaa ja tällä hetkellä näyttää siltä, että Tampereen Tappara on tosi vahvoilla Suomen mestariksi. Tappara kävi hakemassa ensimmäisen vierasvoiton Lahden Pelicansin vieraista ja joukkueella on lauantaina pelattavassa kolmannessa finaalissa siirtyä jo voiton päähän mestaruudesta.

Jussi Tapolan valmentama Tampereen Tappara oli perjantaina tyly vieras. Tappara kaatoi Tommi Niemelän valmentaman Lahden Pelicansin täydessä Lahden Isku Areenassa 2-0 -lukemin.

Tapparalta maalinteossa onnistuivat Otto Rauhala ja Pelicansin kasvatti Waltteri Merelä. Rauhala iski ottelun toisella minuutilla Tapparan voittomaalin ja Merelä viimeisteli tyhjiin ratkaisun kolmannen erän lopulla.

Christian Heljanko torjui 26 kertaa vieraiden maalilla ja otti tililleen nollapelin. Pelicansin maalilla tshekkimaalivahti Patrik Bartosak pelasi erinomaisesti ja torjui 20 kertaa.

Ottelusarjan kahteen ensimmäiseen otteluun Tappara on iskenyt seitsemän maalia ja Pelicans vain kertaalleen. Ottelusarjan seuraava peli on lauantaina Nokia Areenalla Tampereella. Pelicans onnistui välierissä voittamaan Ilveksen kahdesti Tampereella. Tappara ei ole Nokia Areenassa hävinnyt yhtään pudotuspeliottelua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga