Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Carolina nousi voittoon! – Suomalaistähti loukkaantui

Carolina Hurricanesin Jesper Fast ratkaisi toisen osan.
AOP

Carolina Hurricanesin ja New York Islandersin välinen ottelusarja jatkui Raleighissa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Ottelusarjan ensimmäinen osa oli tiukka otatus ja sarja jatkui myös tiukkana. Toisestakin ottelusta saatiin maalin peli, sillä ratkaisua lähdettiin hakemaan ensimmäistä kertaa jatkoeristä varsinaisen peliajan päätyttyä tasalukemiin.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes otti jo toisen voiton näissä pudotuspeleissä. Hurricanes kaatoi kotiyleisönsä edessä toistamiseen New York Islandersin ja siirtyi ottelusarjassa 2-0 -johtoon ennen Islandersin kahta kotipeliä. Ottelussa 4-3 -ratkaisumaalin ensimmäisessä jatkoerässä naulasi kolmoskentän laitahyökkääjä Jesper Fast Jordan Staalin upeasta esityöstä. Kotijoukkueen maalilla Antti Raanta torjui yhteensä 23 laukausta, kun Ilya Sorokinille kertyi 32 torjuntaa.

Varsinaisella peliajalla kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Stefan Noesen, Paul Stastny ja Jaccob Slavin. Vierailta maalit menivät Mathew Barzalin, Kyle Palmierin ja Brock Nelsonin nimiin. Jobinpostia kotijoukkueelle toi suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväisen loukkaantuminen päätöserässä.

Kuuden maalin varsinainen peliaika

Ottelun avauserässä nähtiin jälleen vain yksi maali, kun Hurricanes onnistui iskemään pitkän hyökkäysalueen pyörityksen jälkeen avausmaalin taululle. Toisessa erässä nähtiin kolme maalia, kun erän alussa Hurricanes onnistui neljän minuutin ylivoiman viimeisellä neljänneksellä siirtymään jo 2-0 -johtoon Islandersille harmittavalla pompulla.

Ennen päätöserää Islanders nousi vielä tasoihin. Palmieri toi vieraat maalin päähän erän puolivälissä vanhanaikaisella ohi Raannan. Erän viimeisellä minuutilla vieraiden tähtihyökkääjä Barzal iski vastahyökkäyksestä terävän laukauksen ohi suomalaismaalivahdin.

Ottelun päätöserän ensimmäinen puolikas oli tarkkailevaa peliä. Islanders siirtyi kaiken kyttäilyn jälkeen kuitenkin johtoon, kun avausottelussa heikosti esiintynyt kakkoskenttä osui toistamiseen. Palmieri syötti runkosarjassa eniten pisteitä tehneen Nelsonin puolittain läpi. Hyökkääjä painoi vieraat ensimmäistä kertaa ottelusarjassa edelle terävällä rannelaukauksella.

Varsinaisen peliajan viimeisestä kymmenminuuttisesta tuli huima. Hurricanes nousi pitkän painejakson päätteeksi johtoon, kun Slavin nosti nollakulmasta kiekon yläkulmaan ohi Sorokinin. Heti tasoitusmaalin jälkeen kotijoukkue pääsi ylivoimalle, jonka pyöri vaarallisesti, mutta johtomaali jäi syntymättä. Lopulta varsinaisella peliajalla ei otteluun saatu ratkaisua, vaan ratkaisu haettiin jatkoerästä.

Ottelusarja jatkuu lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa New Yorkissa. Neljällä voitolla pudotuspelien toiselle kierrokselle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL