Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com

NHL

Törkytaklaus tuotti kakkua! – Toronton tähtihyökkääjä katsomon puolelle

Toronto Maple Leafsin Michael Buntingille kolmen ottelun pelikielto.
AOP

Toronto Maple Leafsin ja Tampa Bay Lightningin välinen pudotuspelisarja käynnistyi todellisilla maalijuhlilla. Maalijuhlia väritti ikävä kyllä pelaajien loukkaantumiset. Etenkin Lightningin kokoonpano kapeni melkoisesti toiseen otteluun. Yksi tämän aiheuttajista oli Maple Leafsin laitahyökkääjä, joka taklasi vasten sääntöjä vierasjoukkueen luottopelaajaa.

Toronto Maple Leafsin ykköskentän kanadalaishyökkääjä Michael Bunting on pistetty NHL:n toimesta pelikieltoon. Bunting taklasi ensimmäisessä ottelussa Tampa Bay Lightningin slovakkipuolustaja Erik Cernakia päähän ja lensi ottelusta ulos saaden viiden minuutin rangaistuksen.

Ottelusarjan välipäivänä NHL:n kurinpito kuuli hyökkääjää ja langetti tälle kolmen ottelun mittaisen pelikiellon.

Lightning voitti ottelusarjan ensimmäisen ottelun 7-3 -lukemin ja ratkaisi ottelun lopullisesti nimiinsä toisen erän lopun ylivoimallaan, kun Bunting oli jo suihkun puolella.

Buntingin taklaama Cernak ei tule pelamaan ottelusarjan toisessa kamppailussa.