Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaistähti onnistui maaliteossa! – Florida tasasi puntit

Eetu Luostarinen ohitti Linus Ullmarkin.
AOP

Boston Bruinsin ja Florida Panthersin välinen NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelisarja jatkui Bostonissa toisella ottelulla. Suomen aikaa torstain vastaisena yönä pelatussa ottelussa nähtiin ensimmäistä osaa enemmän maaleja.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers onnistui hakemaan tarvittavan ryöstön TD Gardenista, Bostonista. Panthers kaatoi NHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toisessa ottelussa Jim Montgomeryn valmentaman Boston Bruinsin tylyn esityksen päätteeksi 6-3 -lukemin.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat tasaisia, vaikka Panthers ottelua hallitsi. Päätöserään lähdettiin 2-2 -tilanteesta, mutta Panthersin neljä perättäistä osumaa olivat kotijoukkueelle liikaa.

Panthersin sankariksi ottelussa nousivat maalivahti Alex Lyonin lisäksi puolustaja Brandon Montour ja voimahyökkääjä Matthew Tkachuk. Montour iski ottelussa kaksi maalia ja pelasi puolustajista kolmanneksi eniten eli 22 minuuttia. Tkachuk syötti kaksi maalia. Lyonille kertyi ottelussa 34 torjuntaa.

Vieraiden maaleista Montourin lisäksi vastasivat paluun kokoonpanoon tehnyt Sam Bennett, Eric Staal, Carter Verhaeghe ja tyhjiin osunut Eetu Luostarinen.

Bruins onnistui toisessa erässä tekemään kaksi maalia. Ensin Brad Marchand teki ottelusarjan toisen maalinsa alivoimalla ja erän lopulla 2-2 -tasoituksesta vastasi Tyler Bertuzzi, jonka luistimesta kiekko meni ohi Lyonin. Bertuzzi ei saanut vedettyä luistinta Pavel Zachan vedon alta pois. Päätöserän lopulla loppulukemat iski Taylor Hall.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL