Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan finaalit käyntiin! – Pysyykö Pelicans hallitsevan mestarin kyydissä?

Lahden Pelicansin Iikka Kangasniemi on ollut Ilveksen turma pudotuspeleissä.
AOP

Liigassa käynnistyy keskiviikkona finaalisarja. Finaaleissa kohtaavat hallitseva Suomen mestari ja CHL-mestari Tampereen Tappara, ja toista kertaa historiassaan finaalissa esiintyvä Lahden Pelicans. Tappara selvitti välierävaiheen helposti Helsingin IFK:ta vastaan, kun taas Pelicans sai Ilveksestä kovan testin itselleen.

Jussi Tapolan valmentama Tampereen Tappara lähtee jättimäisenä suosikkina Liigan loppuottelusarjaan. Tappara saa kovan testin Tommi Niemelän valmentamalta Lahden Pelicansilta, joka on pelannut yli kaikkien odotusten.

Tapparalla on todella leveä ja vahva joukkue. Jori Lehterä ykkössentterinä pystyy tekemään jäällä käytännössä ihmeitä ja johdattaa joukkueen tulikuumaa ylivoimaa. Tapparalta pudotuspeleissä vahvassa vireesä ovat olleet myös Anton Levtchi, Niko Ojamäki ja Pelicansin kasvatti Waltteri Merelä. Joukkueen puolustus on todella leveä ja puolustuksen takana on viimeisenä lukkona erinomaisesti tuttuun tyyliin esiintynyt Christian Heljanko.

Ilvestä vastaan pelatussa välieräsarjassa Pelicansin ykköstykiksi nousi pienikokoinen laitahyökkääjä Iikka Kangasniemi, joka tehoili useaan kertaan. Kangasniemi on pudotuspeleissä tehnyt tähän mennessä yhteensä kymmenen tehopistettä 13 otteluun. Runkosarjassa pisteitä syntyi 28. Lukas Jasek ja Aatu Jämsen ovat Kangasniemen ohella pelanneet erinomaisella tasolla. Pelicansin maalilla tshekkimaalivahti Patrik Bartosak on ollut erinomainen pudotuspeleissä.

Ottelusarjassa pelataan vuorotellen Tampereella ja Lahdessa. Suomen mestaruuden voittamiseen vaaditaan neljä voittoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga