Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa puolivälieriin edennyt KooKoo teki merkittäviä jatkosopimuksia!

KooKoon puolustaja Charle-Edouard D'Astous.
AOP

Liigassa hienosti kymmenenneltä sijalta puolivälieriin edennyt Kouvolan KooKoo on tehnyt merkittäviä jatkosopimuksia. KooKoo on saanut pidettyä runkopelaajiaan mukana joukkueessa ensi kaudeksi, joten menestysmahdollisuudet vaikuttavat todella hyvältä.

Jarno Kultasen johtama Kouvolan KooKoo on tehnyt useita jatkosopimuksia. Tuorein on syvyyshyökkääjä Olli Korhosen jatko joukkueen riveissä. Korhonen pelasi korkealla tasolla joukkueen neloskentässä kevään pudotuspeleissä. 24-vuotias voimahyökkääjä iski menneellä kaudella 58 otteluun kymmenen tehopistettä.

Lisäksi KooKoo on jatkanut kanadalaispuolustaja Charle-Edouard D’Astousin sopimusta vuodella. D’Astous teki ensimmäisellä kaudellaan KooKoossa 56 otteluun 23 tehopistettä. Ennen KooKoota puolustaja pelasi niin AHL:ssä kuin ECHL:ssä. ECHL:ssä Utah Grizzliesin riveissä D’Astous iski 52 otteluun 57 tehopistettä, joten kanadalaiselta on lupa odottaa KooKoossa jatkossa enemmän.

Lisäksi joukkue on tehnyt jatkosopimukset Leevi Aaltosen, Juho Rautasen, Jesse Nurmen, Toni Suurosen, Matic Törökin ja maalivahti Nick Malikin kanssa. 18-vuotias Nurmi on tulevana kesänä varattavissa NHL:n ja odotetaan, että 180 senttiä pitkä laitahyökkääjä menee toisen kierroksen aikana. Aaltonen on varattu NHL:n jo aiemmin New York Rangersin toimesta. 22-vuotias hyökkääjä on Rangersin viidennen kierroksen varaus kesältä 2019.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga