Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Onko HIFK:n päivät luetut? – Tapparan tähtihyökkääjä sivuun viidennestä välierästä

Tapparan Anton Levtchi.
AOP

Liigassa pelataan maanantaina vain yksi välieräottelu, kun Tampereen Tappara isännöi Helsingin IFK:ta. Tapparalla on maanantaina käsissään ensimmäinen ottelupallo finaaleihin pääsyn suhteen, sillä ottelusarja on Tapparalle 3-1. Neljällä voitolla edetään Liigan loppuotteluihin, jossa vastaan tulee joko Tampereen Ilves tai Lahden Pelicans. Tuossa ottelusarjassa viides peli on luvassa tiistaina, mutta sarja palaa vielä varmuudella kuudenteen otteluun Lahteen.

Tampereen Nokia Areenassa pelataan tänään Tampereen Tapparan ja Helsingin IFK:n välisen ottelusarjan viides näytös. Ottelusarjan kaksi ensimmäistä peliä Helsingissä olivat tiukkoja ja Suomen pääkaupungista siirryttiinkin Tampereelle 1-1 -voitoissa, mutta kotiotteluissaan Tappara on ollut terästä.

Kahdessa edellisessä ottelussa Tappara on voittanut HIFK:n tylysti 5-2 -lukemin ja johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1. Tappara lähtee viidenteenkin välierään todella suurena suosikkina ja voidaan pitää isona yllätystä sitä, jos Ville Peltosen valmentama miehistö venyttää sarjan kuudenteen otteluun Helsinkiin.

HIFK saa tähän otteluun mieluisan pelaajan takaisin kokoonpanoon, kun tähtipuolustaja Ilari Melart palaa kokoonpanoon. Tappara sen sijaan menettää kokoonpanostaan tähtihyökkääjä Anton Levtchin. Levtchi iski edellisessä ottelussa maalin ja teki esityön kahteen.

Ottelusarjassa jokaisen pelin kirvesrintojen maalilla aloittanut Christian Heljanko jatkaa maanantaisessakin ottelussa tolppien välissä. HIFK:lta maalilla aloittaa tuttuun tyyliin Roope Taponen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga