Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan jättipettymys tyhjentyy pelaajista! – Huippulupaukselle jatkosopimus

Mikkelin Jukurien Markus Oden.
AOP

Liigassa tällä kaudella jättipettymykseen ajautunut Mikkelin Jukurit on tehnyt melkoisen siivouksen kokoonpanoonsa. Tällä kaudella joukkueen riveissä esiintyneistä pelaajista kuusi sai lähtöpassit, mutta myös nuoret pelaajat saivat jatkosopimuksia. Joukkueen huippulupaus teki merkittävän jatkosopimuksen.

Viime kaudella Liigan runkosarjassa huimasti toiseksi yltänyt Olli Jokisen valmentama Mikkelin Jukurit vaipui tällä kaudella pettymykseen. Jukurit jäi heikosti sujuneen runkosarjan myötä pudotuspelien ulkopuolelle. Se tarkoitti peliliikkeitä myös tulevan kauden kokoonpanoon.

Joukkueesta lähtöpassit sai kuusi pelaajaa joiden mukana olivat hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ja puolustajat Libor Zabransky sekä Joni Jurmo. Heidän lisäkseen joukkueessa eivät jatka Saku Forsblom, Nikita Krivokrasov ja Juho Järvelä.

Lähtijöiden lisäksi joukkue on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen, kun nuori huippulupaus Markus Oden jatkaa Jukurien riveissä. Washingtonin kaupungissa syntynyt 21-vuotias laitahyökkääjä teki vuoden mittaisen jatkosopimuksen Jukurien kanssa. Oikealta laukovaa 177 senttistä hyökkääjä ei ole varattu NHL:n.

Menneellä Liiga-kaudella hyökkääjä teki 16 tehopistettä 40 otteluun. Oden pelasi myös ottelun Mestiksessä Peliittojen paidassa ja Jukurien A-junnuissa 11 ottelua. Viime kaudella Liigassa Oden teki kymmenen maalia ja yhteensä 17 tehopistettä, eli taso sarjassa on vakiintunut.

– Oden osaa hyödyntää nopeuttaan ja on pystynyt viimeistelemään tehoja pienemmälläkin peliajalla erinomaisesti. Kolmen Mikkelissä vietetyn vuoden aikana Oden on kehittynyt jatkuvasti. Ensi kaudelta odotammekin häneltä ennen kaikkea tasaisuutta, ja sitä kautta pelipaikan vakiintumista, kommentoi Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen seuran tiedotteessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga