Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Panokset kovenee! – Ilves pakkovoiton edessä

Petri Kontiola tekee maskia Pelicansin maalilla.
AOP

Liigan välierät jatkuvat toisen sarjan osalta neljännellä ottelulla lauantaina. Luvassa on Tampereen Ilveksen ja Lahden Pelicansin välieräsarjan toinen ottelu Tampereella. Ottelusarja käynnistyi kahdella ottelulla Lahdesta, jossa voitot menivät tasan. Torstaina sarja jatkui Tampereella ja Pelicans nappasi ensimmäisen kahdesta tarvittavasta ryöstöstä nimiinsä. Viides ottelu pelataan myös Tampereella ja se on luvassa tiistaina.

Antti Pennasen valmentama Tampereen Ilves on kovassa paikassa. Joukkue on ollut läpi kauden erinomainen, mutta nyt joukkue on kahden ottelun päässä pronssiottelussa. Tommi Niemelän valmentama Lahden Pelicans johtaa välieräsarjaa voitoin 2-1 ja lauantaina nappaamalla toisen vierasvoiton putkeen olisi Pelicansilla kaksi ottelupalloa edetä finaaleihin.

Ottelusarjan kolme ensimmäistä osaa ovat tarjonneet hurjaa vauhtia ja viihdyttävää pudotuspelijääkiekkoa. Kumpikin joukkue on pyrkinyt tarjoamaan katsojille viihdyttävää jääkiekkoa. Jokaisessa ottelussa on toistaiseksi nähty vähintään viisi maalia, kun avausosa meni jatkoerän jälkeen Ilvekselle 3-2 -lukemin. Kaksi edellistä ottelua ovat menneet varsinaisen peliajan kuluessa Pelicansille samoin lukemin.

Mikäli Ilves mielii lauantaina voittaa tarvitaan joukkueen maalivahdilta parempi peli kuin torstaisessa ottelussa. Torstaina maalilla pelasi tshekkimaalivahti Jakub Malek, kun Marek Langhamer ei ollut pelikuntoinen. Lisäksi Ilveksen on oltava tylympi isäntä ja onnistuttava viimeistelemään mahdollisuuksistaan. Torstain  ottelussa joukkue pääsi neljä kertaa ylivoimalle ja onnistui kahdesti. Maaleista tuolloin vastasivat Tommi Tikka ja Henrik Haapala Petri Kontiolan oivaltavista syötöistä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga