Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tyly, tylympi, Tappara – HIFK:lle jälleen tappio uudessa areenassa

Tappara juhlii maalia.
AOP

Liigan välierässä hallitsevan Suomen mestarin Tampereen Tapparan ja Helsingin IFK:n välistä ottelusarjaa on pelattu nyt neljä ottelua. Välieräsarjassa Tappara on noussut jo siihen pisteeseen, että finaalipaikka on enää voiton päässä. Tappara pääsee koittamaan sarjan katkaisua maanantaina pelattavassa ottelussa Nokia Areenalla.

Jussi Tapolan valmentama Tampereen Tappara jatkoi jämäkkää menoaan Liigan pudotuspeleissä. Tappara nappasi jo pudotuspelien seitsemännen voiton kahdeksaan otteluun, kun Helsingin IFK kaatui 5-2 -lukemin perjantaisessa välieräottelussa. Tappara nousi voitollaan Ville Peltosen valmentamaa joukkuetta vastaan johtoon jo voitoin 3-1. Tapparalla on ensimmäinen mahdollisuus lyödä sarja poikki maanantaina kotiyleisönsä edessä.

Nokia Areenassa oli perjantaina pelattua ottelua seuraamassa 12055 katsojaa. Katsojat saivat rahoilleen vastinetta, kun ottelussa tehtiin nipuittain hienoja maaleja. Ottelun alkutahdit lyötiin avauserän viimeisellä minuutilla, kun Niko Ojamäki tälläsi ylivoimalla Jori Lehterän silkkisestä esityöstä kirvesrinnat 1-0 -johtoon.

Tappara niputti ottelun toisessa erässä iskemällä kolme osumaan ja viidennen maalin kolmannen erän puolivälissä naulasi hieman tuurillakin puolustaja Casimir Jurgens. Loppulukemat 5-2 -syntyi Eetu Koivistoisen ohjauksen myötä. Koivistoinen ohjasi HIFK:n kavennusmaalin Julius Nättisen maagisesta syötöstä Christian Heljangon vartioimalle maalille. Heljangolle kertyi kotijoukkueen maalilla yhteensä 23 torjuntaa. Roope Taponen otti HIFK:n maalilla 13 koppia.

Tapparan tehomies ottelussa oli kolme pistettä iskenyt Anton Levtchi. Florida Panthersista kesken kauden Tampereelle palannut hyökkääjä iski maalin ja syötti kaksi osumaa. Levtchin tehot syntyivät toisessa erässä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga