Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

HIFK:lla pakkovoiton paikka! – Joukkue vahvistuu merkittävästi

Tapparan Jori Lehterä ja HIFK:n Eetu Koivistoinen.
AOP

Tampereella pelataan perjantaina todella merkittävä ottelu, kun hallitseva Suomen mestari Tampereen Tappara isännöi Helsingin IFK:ta. Luvassa on Liigan välierien neljäs ottelu ja Tapparan toinen kotiottelu. Ottelusarja käynnistyi kahdella ottelulla Helsingistä ja jatkuu kolmella Tampereella pelattavalla ottelulla. Keskiviikkona pelatussa ensimmäisessä Tampereen ottelussa kirvesrinnat olivat vahvempia selvin lukemin.

Jussi Tapolan valmentama Tampereen Tappara pyrkii karkaamaan jo 3-1 -johtoon Liigan välierissä Helsingin IFK:ta vastaan. Tappara johtaa Ville Peltosen valmentamaa HIFK:ta 2-1 -voitoin. Tappara on voittanut ottelusarjan ensimmäisen ja kolmannen ottelun. Mikäli Tappara onnistuu perjantain pelin viemään nimiinsä, niin runkosarjan voittaneella joukkueella on kaksi ottelupalloa edetä finaaliin. Näistä ensimmäinen olisi maanantaina Nokia Areenassa.

Sanomattakin on selvää, että HIFK tarvitsee perjantaisesta ottelusta voiton ja joukkueen on tasoitettava ottelusarja. Muuten vuoresta tulee todella korkea kiivettäväksi. Tapparaa on vaikeaa nähdä häviämässä kolmea ottelua putkeen etenkin, kun HIFK on hävinnyt ennen perjantaita jokaisen ottelun Nokia Areenalla Tapparan vieraana tällä kaudella.

Peltosen valmentama miehistö saa mieluisan uutisen perjantain otteluun, kun edellisestä ottelusta sivussa ollut keskushyökkääjä Eetu Koivistoinen palaa kokoonpanoon. Koivistoinen pelaa kakkoskentässä yhdessä Roni Hirvosen ja Julius Nättisen kanssa. Nättinen oli ratkaisemassa ottelusarjan toista ottelua Helsingissä kahdella tehopisteellään. Myös edellisestä ottelusta sivussa ollut luottosentteri Juha Jääskä palaa kokoonpanoon. Jääskä ottaa paikan ykköskentästä Kristian Vesalaisen ja Iiro Pakarisen välistä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga