Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Todellinen jättivahvistus! – Liigan kestosuosikki kiinnitti kovan nimen

Tanskan maajoukkuepuolustaja Oliver Lauridsen.
AOP

Liigassa tällä kaudella suureksi pettymykseksi kääntynyt Turun Palloseura on tehnyt todella kovan kiinnityksen. TPS on hankkinut joukkueensa puolustukseen lisää kovuutta, kun Tanskan maajoukkuetta niin MM- kuin olympiatasollakin edustanut huippupuolustaja saapuu Turkuun.

Kahdella edellisellä kaudella Liigan finaaleissa esiintynyt Turun Palloseura on pistänyt siirtomarkkinoilla tuulemaan. Joukkue jäi tällä kaudella pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle eikä selvittänyt tietään edes kahdeksan parhaan joukkoon. Organisaatiossa päävalmentaja on jo vaihtunut ja Pohjois-Amerikasta on yksi paluumuuttaja tullut takaisin.

Nyt Tommi Miettisen valmennukseen tulevaksi kaudeksi siirtyvä TPS hankki kovuutta takalinjoille, kun viime kaudet SHL:ssä Malmö Redhawksia edustanut Oliver Lauridsen saapuu Turkuun. 34-vuotias Gentoftesta kotoisin oleva 197 senttiä pitkä puolustaja on tehnyt TPS:n kanssa vuoden mittaisen sopimuksen.

Lauridsen on vasemmalta laukova kovaotteinen puolustaja, joka varattiin aikoinaan NHL:n Philadelphia Flyersin toimesta seitsemännellä kierroksella kesän 2009 NHL:n varaustilaisuudessa. Lauridsen palasi Eurooppaan Pohjois-Amerikan reissulta kaudeksi 2015-16 siirryttyään SHL:ssä Frölundan riveihin.

SHL:stä matka jatkui KHL:n Helsingin Jokerien riveihin, jossa puolustaja pelasi neljä kautta. Parhaalla kaudella Lauridsen iski 13 tehopistettä ja yhteensä kaksi maalia narripaitojen riveissä.

Kolme edellistä kautta Lauridsen pelasi Ruotsissa SHL:ää Malmö Redhawksin riveissä yhteensä 139 ottelun verran. Näissä syntyi 22 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga