Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mahtava uutinen! – NHL:n supertähti palaamassa kokoonpanoon

Kirill Kaprizov
AOP

NHL:n läntisen konferenssin kakkosijasta ja Keskisen divisioonan voitosta taisteleva Minnesota Wild sai hyviä uutisia. Joukkueen kaksi tärkeää hyökkääjää ovat tekemässä paluuta kokoonpanoon lähiaikoina. Pelaaminen on mahdollista jo tulevana viikonloppuna, mikäli viimeiset harjoitukset sujuvat suunnitelmien mukaan.

NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan ykköstilasta kaikkien suureksi yllätykseksi taisteleva Minnesota Wild sai erinomaisia uutisia. Joukkueen pistepörssin ylivoimainen johtaja Kirill Kaprizov on palannut harjoituksiin ja saattaa palata kaukaloon jo tällä viikolla.

Venäläistähti on harjoitellut Wildin kanssa keskiviikkona ”ei kontaktia” -paita päällä, joka tarkoittaa sitä, että pelaaja voi luistella ja käsitellä kiekkoa, mutta taklauksia vältetään. Wildin tähtihyökkääjä loukkaantui maaliskuun alussa Winnipeg Jetsiä vastaan pelatussa ottelussa, kun Kaprizov jäi Jets-puolustaja Logan Stanleyn alle.

Wild kohtaa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa St. Louis Bluesin kotiyleisönsä edessä. Tuossa ottelussa Kaprizov saattaa palata kokoonpanoon ja joukkueen ruotsalaishyökkääjä Gustav Nyquist voi tehdä debyyttinsä. Wild hankki siirtojen takarajalla loukkaantuneen Nyquistin Columbus Blue Jacketsin riveistä, mutta ei ole pelannut vielä peliäkään. Nyquist loukkaantui tammikuun lopulla.

Kaprizov on pelannut tällä kaudella 65 ottelua ja tehnyt näihin 39 maalia. Viime kaudella hyökkääjä rikkoi sadan tehopisteen rajan ensimmäisenä pelaajana Wildin historiassa. Tälläkin kaudella sata pistettä olisi mennyt ilman loukkaantumista rikki.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL