Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton mahalasku! – NHL:n mestarisuosikki jäämässä pudotuspeleistä ulos

Calgary Flames kaatui Chicago Blackhawksin kyydissä.
AOP

NHL:n läntisessä konferenssissa on enää yksi paikka pudotuspeleihin auki ja siitä taistelee kolme joukkuetta. Yksi näistä on viime keväänä toiselle kierrokselle asti edennyt Calgary Flames. Flamesin kausi on ollut ailahtelevainen ja siitä saatiin tuore esimerkki keskiviikon vastaisena yönä pelatussa ottelussa. Flames kaatui kotiyleisönsä edessä yhtä NHL:n heikointa joukkuetta vastaan.

Darryl Sutterin valmentama Calgary Flames kärsi katastrofaalisen tappion kotiyleisönsä edessä. Flames taipui 4-3 -lukemin Luke Richardsonin valmentamalle Chicago Blackhawksille, joka taistelee yhdessä Anaheim Ducksin ja Columbus Blue Jacketsin kanssa koko NHL:n runkosarjan viimeisestä paikasta. Viimeiseksi jääneellä joukkueella on paras mahdollisuus saada ykkösvaraus tulevan kesän NHL:n varaustilaisuuteen.

Flamesin ja Blackhawksin välisessä ottelussa päätöserään lähdettiin 2-2 -tasatilanteesta, mutta kolmannen erän alun pikamaalit vieraille vei Blackhawksin kahden maalin johtoon. Flames pääsi ottelussa lopulta maalin päähän, mutta ei onnistunut nousemaan tasoihin.

Kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Mikael Backlund, Tyler Toffoli ja tehot 1+1 iskenyt Noah Hanifin. Blackhawksilta maalit menivät Jujhar Khairan, Austin Wagnerin ja kahdesti osuneen Andreas Athanasioun nimiin. Petr Mrazek torjui voiton vieraiden maalilla ottamalla 33 koppia. Jacob Markström otti kotijoukkueen maalilla 19 torjuntaa.

Flamesilla on runkosarjaa jäljellä neljä ottelua ja piste-eroa Winnipeg Jetsiin on kaksi pistettä. Jets pitää hallussaan kahdeksatta sijaa konferenssissa ja joukkueella on vielä viisi peliä runkosarjaa pelaamatta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL