Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan supertähti hirmuiskussa! – ”Arvokas kotivoitto…”

HIFK:n Julius Nättinen iski kaksi tehopistettä Tapparaa vastaan.
AOP

Liigan pudotuspeleissä sensaatiomaisesti välieriin edennyt Helsingin IFK otti todella maistuvan kotivoiton. HIFK kaatoi tiukassa lauantai-illan taistossa Tampereen Tapparan ja tasoitti ottelusarjan voitot yhteen. Ottelusarjan kolme seuraavaa ottelua pelataan Tampereella reilun vuoden vanhassa Nokia Areenassa.

Ville Peltosen valmentama Helsingin IFK otti todella hienon voiton 8200 katsojan edessä Helsingin vanhassa jäähallissa. HIFK kaatoi Jussi Tapolan valmentaman Tampereen Tapparan 4-2 -lukemin ja tasoitti välieräsarjan voitot 1-1’n. Voitto oli äärimmäisen tärkeä, sillä ottelusarjan kolme seuraavaa ottelua Tappara toimii kotijoukkueena.

HIFK:n sankarina toimi kahden tehopisteen iltaa viettänyt Julius Nättinen. Nättinen syötti ottelussa Sebastian Dykin iskemän 1-1 -tasoitusmaalin toisen erän puolivälissä ylivoimalla ja iski itse voittomaalin kolmannen erän alussa. Micke-Max Åsten iski HIFK:n 2-1 -johtomaalin toisen erän loppupuolella. 4-2 -loppulukemat naulasi kevään kuudennella osumallaan Iiro Pakarinen. Pakarinen onnistui myös perjantaina maalinteossa.

Tapparan kumpikin maali syntyi ylivoimalla. Molemmat maalit menivät voimahyökkääjä Waltteri Merelän nimiin. Merelä iski avauserässä vieraat johtoon reilut 14 minuutin pelin jälkeen. Runkosarjassa loukkaantumisista kärsinyt Merelä iski toisen erän viimeisillä sekunneilla Tapparan 2-2 -maalin.

Roope Taponen jatkoi vahvaa virettään HIFK:n maalilla torjumalla ottelussa yhteensä 18 kertaa. Christian Heljanko torjui 24 kertaa Tapparan maalilla. Heljanko on näissä pudotuspeleissä päästänyt kuuteen otteluun yhteensä seitsemän maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga