Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan floppijoukkue teki kovan hankinnan!

Markus Nurmi TPS:n kultakypärä
AOP

Liigassa kahdella edellisellä kaudella finaaleihin edennyt Turun Palloseura jäi tällä kaudella puolivälierien ulkopuolelle. TPS pelasi heikon runkosarjan lopun ja tippui runkosarjassa yhdeksännelle sijalle. Ensimmäisellä kierroksella TPS kärsi kolmen ottelun taiston jälkeen Porin Ässille tappion voitoin 2-1. TPS:ssä on heikosti sujuneen kauden jälkeen laitettu tuulemaan.

Turun Palloseura on tehnyt merkittäviä siirtoja tänä keväänä. Joukkue antoi potkut päävalmentaja Jussi Ahokkaalle ja palkkasi tilalle KalPassa pitkään toimineen Tommi Miettisen. Maanantaina joukkue tiedotti uudesta pelaajasopimuksesta, kun TPS:n kasvatti Markus Nurmi palaa Turkuun yhden Pohjois-Amerikassa vietetyn kauden jälkeen.

Nurmi teki ulkomaanoption sisältävän kolmen vuoden mittaisen sopimuksen TPS:n kanssa. Tällä kaudella Nurmi pelasi Nashville Predatorsin AHL-joukkue Milwaukee Admiralsin riveissä. Admiralsissa hyökkääjä paukutti 12 maalia ja yhteensä 24 tehopistettä runkosarjaan. Joukkueen tehokkain pistemies oli NHL:ssäkin pelannut Cole Schneider.

24-vuotias isokokoinen laitahyökkääjä on pelannut TPS:n riveissä Liigaa yhteensä 277 ottelua ja iskenyt näihin 63 maalia sekä yhteensä 136 tehopistettä. Kaudella 2021-22 TPS:n riveissä Nurmi teki 20 maalia ja yhteensä 39 tehopistettä. Pudotuspeleissä syntyi 18 otteluun neljä maalia ja 19 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga