Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-kauden upein torjunta käänsi pelin! – Toronto jäi saarella silppuriin

Toronto Maple Leafs törmäsi New York Islandersin Ilya Sorokiniin.
AOP

NHL:n itäisessä konferenssissa käydään tiukkaa taistelua pudotuspelipaikoista. Itäisen konferenssin Atlantin divisioonassa on jo täysin selvää, että Toronto Maple Leafs tulee kohtaamaan ensimmäisellä kierroksella Tampa Bay Lightningin. New York Islanders sen sijaan pyrkii pääsemään villi kortti -paikkojen kautta mukaan pudotuspeleihin, mikä tarkoittaisi ensimmäisellä kierroksella Carolina Hurricanesin, New Jersey Devilsin tai Boston Bruinsin kohtaamista.

Lane Lambertin valmentama New York Islanders otti todella tyylikkään kotivoiton Toronto Maple Leafsista. Islanders käänsi tappioaseman Sheldon Keefen valmentamaa joukkuetta vastaan edukseen iskemällä toiseen erään kolme maalia ja päätöserään neljä maalia. Lopulta Islanders oli vahvempi murskaavin 7-2 -lukemin.

Maple Leafs johti ottelua avauserässä 1-0 -lukemin ja joukkueella oli huima tilaisuus mennä 2-0 -johtoon, mutta Islandersin ykkösmaalivahti Ilya Sorokin ryösti Erik Gustafssonin.

Maple Leafsin puolustajalle pelattiin tilanteessa tyhjä maali, mutta venäläismaalivahti pääsi upealla syöksyllä mailansa kanssa väliin ja jätti vieraat nuolemaan näppejään. Sorokinille kertyi ottelussa 25 torjuntaa.

Kotijoukkueen tehomiehenä ottelussa hääri neloskentän luottohyökkääjä Cal Clutterbuck, joka iski kolme tehopistettä.

– Nämä kaksi pistettä olivat meille todella tärkeät. Voiton lisäksi tärkeä asia oli se, miten onnistuimme viisikkopelissä. Pelasimme todella vahvaa 200 jalan peliä loistavasti hyökkäävää joukkuetta vastaan. Tällainen esitys todistaa meille, että mikäli pysymme pelisysteemissä, niin voimme saada menestystä aikaan.

Clutterbuckin lisäksi vähintään kahden tehopisteen iltaa kotijoukkueelta vietti Anders Lee, Noah Dobson ja Jean-Gabriel Pageau. Lee ja Dobson iskivät 1+1 tehot, ja Pageau syötti kaksi osumaa. Islanders on voittanut seitsemän ottelua edellisestä kymmenestä pelistään ja menettänyt pisteet vain kahdesti.

Maple Leafsilta onnistuivat Mitch Marner ja Sam Lafferty. Ilya Samsonov torjui 22 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL