Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähti nousi sankariksi! – ”Tärkeät pisteet…”

Carolina Hurricanesin Teuvo Teräväinen.
AOP

NHL:n itäisen konferenssin Metropolien divisioonassa taistellaan tiukasti pudotuspelien kotiedusta. Kolme parasta joukkuetta divisioonassa ovat olleet selvillä jo pitkään, mutta kotietu on vielä täysin auki. Selvää on se, että toiseksi sijoittunut joukkue kohtaa avauskierroksella New York Rangersin ja divisioonan voittaja saa todennäköisesti vähän helpomman vastustajan.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes näytti hauista New York Rangersin vieraana keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. Hurricanes nousi voittoon Gerard Gallantin valmentamasta joukkueesta kolmannessa erässä iskemällä kolme maalia ja voittamalla lopulta 3-2 -lukemin. Rangers johti ottelua kahden erän jälkeen 1-0 -lukemin ja vielä päätöserässäkin maalein 2-1, mutta Hurricanes punnersi silti ohi.

Vieraiden sankariksi nousi suomalaistähti Teuvo Teräväinen, jolla on tilastollisesti ollut heikompi kausi käynnissä. Teräväinen niittasi joukkueensa voittomaalin vain reilut kaksi minuuttia ennen päätössummeria. Maali oli Helsingin Jokereiden kasvatille kauden 11. Muista vieraiden maaleista vastasivat Jalen Chatfield ja Stefan Noesen. Jesperi Kotkaniemi teki esityön Teräväisen iskemään voittomaaliin.

Rangersin avausmaalista vastasi Tyler Motte avauserän lopulla. Rangersin 2-1 -johtomaalin laukoi Kaapo Kakko kauden 13. maalillaan. Kakko palautti Rangersin johtoon vain 31 sekuntia Chatfieldin tasoitusmaalin jälkeen. Rangersin johto ei kestänyt kuitenkaan kuin 18 sekuntia kunnes Noesen tasoitti uudemman kerran ottelun.

Frederik Andersen otti Hurricanesin maalilla yhteensä 29 koppia voiton eteen. Igor Shesterkin antoi Rangersille tapansa mukaan mahdollisuuden voittoon 36 torjunnallaan.

Hurricanes johtaa divisioonaa tällä hetkellä kahden pisteen erolla New Jersey Devilsiin. Hurricanesilla on vain 69 ottelua pelattuna, kun Devilsillä on jo 71 ottelua kasassa. Hurricanes teki samalla seuraennätyksen saavuttamalla sata pistettä runkosarjassa nopeimmin organisaation historiassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL