Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

375 voittoa! – NHL-legendasta toiseksi voitokkain maalivahti

Vegas Golden Knightsin Jonathan Quick torjui voiton debyytissään.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin kärkisijoista tiukasti taisteleva Vegas Golden Knights otti makean vierasvoiton. Golden Knights kesti vieraskaukalossa Vancouver Canucksin sinnikkyyden ja vei kaksi pistettä mukanaan. Ottelussa nähtiin yhdysvaltalaisen jääkiekon historiaa, kun Golden Knightsiin siirtojen takarajalla siirtynyt tähtimaalivahti otti jo uransa 375. voiton tililleen.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights tiukensi otettaan NHL:n läntisen konferenssin voitosta. Golden Knights kaatoi vieraissa Rick Tocchettin valmennukseen siirtyneen Vancouver Canucksin 4-3 -lukemin. Voitto oli viime kaudella pudotuspelien ulkopuolelle jääneelle organisaatiolle jo kauden 44. ja pisteitä on kasassa tämän kierroksen jälkeen 94 kappaletta.

Eroa Tyynenmeren divisioonassa toisena olevaan Los Angeles Kingsiin on vain kaksi pistettä. Konferenssin kärjessä Golden Knightsilla on neljän pisteen ero Dallas Starsiin ja Minnesota Wildiin, jotka ovat Keskisen divisioonan kärkijoukkueet, ja konferenssin sijoilla kolme ja neljä.

Canucksia vastaan Golden Knightsilta maalinteossa onnistuivat Phil Kessel, Reilly Smith, Teddy Blueger ja Pavel Dorofeyev. Dorofeyev vastasi vieraiden voittomaalista toisen erän lopulla. Kesselille maali oli kauden 13.

Canucksin maaleista Golden Knightsin maalilla torjuneen Jonathan Quickin ohi vastasivat Phillip Di Giuseppe ja kahdesti onnistunut J.T. Miller. Millerillä on kasassa tämän kauden osalta 28 maalia. Ottelussa kaksi maalia syöttänyt tähtipuolustaja Quinn Hughes nosti koko kauden syöttösaldonsa jo 62’n.

Ottelussa 31 kertaa torjunut Quick otti jo uransa 375. voiton NHL:ssä ja nousi NHL-historian toiseksi eniten voittoja keränneeksi maalivahdiksi ohi John Vanbiesbrouckin. Kärjessä on Ryan Miller 391 voitolla.

– On suuri kunnia kuulua näiden maalivahtien kanssa samaan kategoriaan, Quick kertoi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL