Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kriisi yltyy? – NHL:n mestarisuosikille jo toinen ikävä tappio putkeen

Ottawa Senatorsin Alex DeBrincat.
AOP

NHL:ssä kolmella edellisellä kaudella Stanley Cup -finaaleihin edennyt Tampa Bay Lightning on melkoisessa liemessä tällä hetkellä. Joukkue kärsi jälleen ikävän vierastappion, kun vielä tiukasti idässä pudotuspelipaikoista taisteleva Ottawa Senators oli vahvempi. Lightning on hävinnyt toistaiseksi molemmat Kanadan reissun pelinsä.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators otti todella murskaavaan tyyliin kotivoiton. Senators kaatoi Jon Cooperin valmentaman Tampa Bay Lightningin 7-2 -lukemin. Ottelu repesi täysin kolmannessa erässä, kun Lightningin 3-2 -kavennusmaalin jälkeen Senators iski neljä maalia peräjälkeen.

Senatorsin ykköstähti ottelussa oli kaksi maalia avauserässä naulannut Alex DeBrincat. Chicago Blackhawksissa jopa 40 maalin rajan rikkonut tähtihyökkääjä nosti uudessa seurassaan maalisaldon jo 23 osumaan, mikä on ollut lievä pettymys.

Yhdysvaltaishyökkääjä saalisti syöttöpisteen Brady Tkachukin iskemään 5-2 -maaliin kolmannessa erässä, joten hyökkääjä vietti kolmen tehopisteen iltaa. Tkachuk iski ottelussa myös kaksi maalia, kun kapteeni iski vielä 6-2 -maalin tyhjiin kolmannen erän puolivälissä.

Lightningin maaleista ottelussa vastasivat tutut tähdet, kun Brayden Point ja Mikhail Sergachev onnistuivat. Nikita Kucherov ja Steven Stamkos tekivät maaleihin esityöt. Kucherov on syöttänyt tällä kaudella 74 osumaa ja Point iskenyt yhteensä 45 maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL