Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Ruotsalaistähti isossa roolissa! – Jatkuuko Liigan superyllättäjän vire?

Porin Ässät, Niklas Rubin torjuu kiekkoja.
AOP

Liigan puolivälierissä käynnistyy tänään kaksi viimeistä ottelusarjaa, kun Tampereella ja Raumalla tippuu kiekko jäähän. Tampereella Ilves isännöi Liigan pudotuspelien ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon selvinnyttä Porin Ässiä. Ässät kaatoi torstaina kolmannessa ottelussa Turun Palloseuran 2-1 -lukemin ja jatkoi matkaansa kahdeksan parhaan joukkoon.

Liigan runkosarjassa hienosti toiseksi kavunnut Tampereen Ilves lähtee todella suurena suosikkina Liigan puolivälieriin. Antti Pennasen valmentama joukkue kohtaa Karri Kivenluotsaaman Porin Ässät.

Ilves oli runkosarjassa tasaisen vahva. Runkosarjan voiton joukkue menetti toiseksi viimeisessä runkosarjan ottelussa, kun Tappara vei paikallisväännön nimiinsä 5-3 -lukemin. Runkosarjan viimeisessä ottelussa Ilveksellä ei enää ollut panosta Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan.

Ässät oli läpi runkosarjan tasainen ja selvitti tiensä lopulta kotiedun turvin pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Kotiedusta huolimatta Ässät oli altavastaaja Turun Palloseuraa vastaan, mutta onnistui etenemään jatkoon voittamalla kotipelinsä 2-1 -lukemin. Ottelusarjan kaikki kolme ottelua meni kotijoukkueille vastaavin lukemin.

Ilves on näistä kahdesta joukkueesta pelaavampi joukkue, joka tulee hallitsemaan kiekkoa pääosan peliajasta. Ilveksen ainut ongelma ottelusarjassa saattaa olla porilaisten kovuus ja laadukas maalivahtipeli, jota ruotsalaismaalivahti Niklas Rubin esittää. Kiven valmentama joukkue iskee kovaa vastaan ja taklaa etenkin kotipeleissään kaikkea mitä liikkuu. Se saattaa olla todella ikävä puoli Ilveksen kannalta.

Pennasen valmentamille tupsukorville toki riittää ottelusarjasta pelkkien kotiotteluiden voitot, mutta parempi olisi mestaruushaaveiden kannalta selvittää Ässät tieltä maksimissaan kuudessa ottelussa.

Joukkueet kohtasivat runkosarjassa toisensa neljästi. Näistä voitot menivät tasan ja kumpikin joukkue onnistui nollaamaan toisensa kertaalleen kotiyleisön edessä. Viimeisin kohtaaminen on tammikuun lopulta. Tuolloin Ässät oli kotiyleisönsä edessä 2-0 -lukemin vahvempi.

Tässä ottelusarjassa pelataan joka toinen päivä eli seuraava kamppailu on Porissa maanantaina.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga