Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Lahdessa nähtiin huippujännittävä pudotuspeliavaus! – Pienikokoinen jenkkihyökkääjä nousi ratkaisijaksi

Tyler Kelleher iski Juha Jatkolan taakse voittomaalin.
AOP

Liigan puolivälierät käynnistyivät perjantaina kahdella ottelulla, kun sarjoja lyötiin käyntiin Lahdessa ja Tampereella. Lahden Isku Areenalla nähtiin todella mielenkiintoinen avausottelu Pelicansin ja Kuopion KalPan välillä, josta tunnetta ei puuttunut. Joukkueet kohtasivat toisensa viimeksi runkosarjan lopulla ja nyt ollaan virittelemässä pitkää sarjaa välieriin pääsyn suhteen.

Tommi Niemelän valmentama Lahden Pelicans nousi todella maukkaaseen kotivoittoon Liigan puolivälierien ensimmäisessä ottelussa Kuopion KalPaa vastaan. Niemelän valmentama joukkue kukisti Tommi Miettisen luotsaaman KalPan noustuaan tappioasemasta 2-1 -voittoon.

Pelicans oli runkosarjan keskinäisissä otteluissa vahvempi voitoin 3-1 ja sama trendi jatkui puolivälierissä. KalPalla on mahdollisuus kalavelkojen maksuun heti lauantaina kotiyleisönsä edessä, jossa joukkue on läpi kauden ollut erittäin vahva.

Pelicansilta ottelussa maalinteossa onnistuivat toisessa erässä ensin 1-1 -tasoituksen tehnyt Joni Ikonen. Ikonen pääsi lakaisemaan kiekon erinomaisesta paikasta ohi Liigan pudotuspeleissä debyyttinsä pelanneen Juha Jatkolan. Ottelun voittomaali nähtiin kolmannen erän neljännellä minuutilla, kun yhdysvaltalaishyökkääjä Tyler Kelleher puttasi takakulmalta kiekon tyhjiin ohi voimattoman Jatkolan. Kelleherin maaliin loistavan esityön teki yhdysvaltalaispuolustaja Ben Blood, jonka syötöksi tarkoitettu veto siniviivasta löysi maanmiehen lavan.

Kelleher siirtyi kesken runkosarjan Tapparan riveistä Pelicansiin. 13 otteluun Tapparassa hyökkääjä teki kolme tehopistettä. Runkosarjan lopun aikana Pelicansissa Kelleher iski kymmenen maalia ja 27 tehopistettä.

KalPan ainokainen syntyi ottelun avauserässä vain reilun neljän peliminuutin jälkeen. Kuopiolaisten nuoriso-osasto nousi valokeilaan, kun Jesper Mattila niittasi sarjan avausmaalin Oliver Kapasen esityöstä ohi Patrik Bartosakin. Bartosak torjui ottelussa yhteensä 18 laukausta, kun Jatkolalle kertyi 17 koppia. KalPalla oli loistava mahdollisuus kasvattaa ottelussa johtoaan kahteen tai useampaan maaliin, kun Pelicansin ruotsalaispuolustaja Anton Mylläri ajettiin ulos avauserän loppupuolella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga