Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Mikko Rantanen pommitti Ville Husson vaihtoon! – Coloradolta tyly esitys vieraissa

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen oli tarkoin Detroit Red Wingsin vartioinnissa.
AOP

Lauantain NHL-kierros käynnistyi todella mielenkiintoisella ottelulla, kun mahdollisuutensa pudotuspeleihin menettänyt Detroit Red Wings isännöi Colorado Avalanchea. Ottelusta tuli tiukan avauserän jälkeen yksipuolinen näytös, jossa suomalaisetkin pääsivät valokeilaan. Ottelussa Avalanchen suomalaistähti Mikko Rantanen onnistui maalinteossa.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche otti jo neljännen voiton putkeen NHL:ssä. Avalanche kaatoi Derek Lalonden valmentaman Detroit Red Wingsin vieraskaukalossa lukemin 5-1. Avalanche päätti neljän ottelun vieraskiertueen Detroitiin ja kohtaa seuraavassa ottelussa kotiyleisönsä edessä Chicago Blackhawksin. Avalanche on tällä hetkellä NHL:n läntisen konferenssin neljäntenä ja Keskisessä divisioonassa toisena Dallas Starsista pisteen perässä.

Avalanchen tehomiehinä hääri lauantain alkuillan ottelussa Nathan MacKinnon ja Cale Makar tuttuun tyyliin. MacKinnon iski toisen erän puolivälissä joukkueensa voittomaalin ja teki esityön kahteen osumaan. Makar oli puolustuspäässä elementissään ja syötti kolme Avalanchen maaleista. Makar pelasi ottelussa toiseksi eniten puolustajista, kun peliaikaa kertyi 21.45 minuuttia. Makar ei pelannut enää ottelun viimeisen 11 minuutin aikana vaihtoakaan.

MacKinnonin lisäksi maaleista vastasivat Mikko Rantanen, Devon Toews, Bowen Byram ja Lars Eller. Eller iski kauden yhdeksännen maalinsa ja se oli kolmannen erän alkuun alivoimalla tehty osuma. Toews iski ottelulle alkutahdit kauden viidennellä osumalla ajassa 5.01.

Red Wingsin ainokaisesta vastasi sveitsiläishyökkääjä Pius Suter, jonka terävä laukaus painui takakulmaan ohi Alexandar Georgievin, joka torjui ottelussa yhteensä 33 kertaa. Red Wingsin maalilla aloittanut Ville Husso torjui 16 laukausta ja päästi viisi maalia. Magnus Hellberg pelasi ottelun viimeiset 15 minuuttia torjuen kaksi laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL