Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Tähtivahdilla keitti pahemman kerran yli – Kilvellä lyömisestä ulosajo

St. Louis Bluesin maalivahti Jordan Binnington torjuu Canucksin yrityksen.
AOP

Minnesota Wild haki maalirikkaan vieravoiton St. Louis Bluesista yön NHL-kierroksella. Ottelun puhuttavin hetki nähtiin ottelun puolessa välissä, kun St. Louisin maalivahti Jordan Binnington pimahti pahemman kerran.

Minnesota Wild voitti yön NHL-kierroksella St. Louis Bluesin lukemin 5-8. Wildin pistenikkarina ottelussa toimi Ryan Hartman, joka iski tehot 2+1.

Hartmanin illan ensimmäisen maalin jälkeen nähtiin mielenkiintoinen tilanne, kun St Louisin maalivahti Jordan Binningtonilla keitti yli. Minnesota pelaaja tuli maalille kovaa ja osui luistimellaan Binningtonin jalkaan. Binnington ei jäänyt tuleen makaamaan vaan hyökkäsi kimppuun ja löi Minnesota Wildin pelaajaa kilvellä.

Tilanne jatkui vielä siten, että Minnesotan tähtivahti Marc-Andre Fleury tuli haastamaan Binningtonia tappeluun. Linjatuomarit kuitenkin estivät maalivahtien välienselvittelyn. Binnington sai tilanteesta 5+10 minuuttia ja lensi suihkuun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL