Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkue kiinnitti todellisen superlupauksen! – Sopimuksessa uskomattomat pykälät

NCAA:ssa pelannut Devon Levi teki NHL-sopimuksen.
AOP

NHL:ssä vahvaa nousua kohti pudotuspelejä ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen tekevä Buffalo Sabres on kiinnittänyt superlupauksen. Sabres kiinnitti tulevaisuuden huippumaalivahtinsa, jonka pelaajaoikeudet organisaatio hankki kaksi vuotta sitten Florida Panthersista.

NHL:ssä tällä kaudella vielä tiukasti pudotuspelipaikasta taisteleva Buffalo Sabres teki merkittävän kiinnityksen. Sabres teki tulokassopimuksen kanadalaismaalivahti Devon Levin kanssa. Levi on pelannut viime kaudet todella hurjalla tasolla Yhdysvaltain yliopistosarjaa Northeasternin yliopistossa.

Montrealissa vuonna 2001 syntynyt Levi on vain 183 senttiä pitkä maalivahti, joten hänen varauksensa venyi todella myöhäiseksi. Florida Panthers varasi maalivahdin vasta seitsemännellä kierroksella numerolla 212 kesän 2020 NHL:n varaustilaisuudessa. Ennen varaustilaisuutta Levi oli pelannut Central Kanada -jääkiekkosarjassa Carleton Place Canadiansin riveissä kovilla lukemilla maalivahdiksi.

Levi sai poikkeuksellisesti seitsemännen kierroksen varausvuorona saman sopimuksen, kun normaalisti ykköskierroksella varatut pelaajat saa.

Todellisen läpimurron Levi teki kaikkien tietoisuuteen talven 2020-21 alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa torjumalla seitsemässä ottelussa Kanadan maalilla kuusi voittoa torjuntaprosentilla 96,4. Ainut tappio tuli loppuottelussa Yhdysvaltoja vastaan.

Kahdella edellisellä kaudella Levi on pelannut yliopistojääkiekkoa Northeasternin yliopistossa 66 ottelun verran ja näistä voittoon päättyi 38 matsia. Torjuntaprosentti oli kummallakin kaudella yli 93.

Levi siirtyi Sabresin riveihin pelaajakaupassa heinäkuussa 2021, kun Sabres kauppasi Panthersiin Sam Reinhartin vaihdossa Levin oikeuksiin sekä ykköskierroksen varausvuoroon kesälle 2022. Tuolla vuorolla Sabres poimi tshekkisentteri Jiri Kulichin. Kulich on tällä kaudella tehnyt AHL:ssä 50 otteluun 36 tehopistettä Rochester Americansissa.

 

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL