Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Ässät jäi pakkaan – Ilves murskaava yli 11 tuhannen katsojan edessä

Ilveksen kapteeni Eemeli Suomi.
AOP

Liigan pudotuspelit jatkuivat Tampereen Nokia Areenassa lauantaina. Perjantaina Tappara juhli samaisessa hallissa selvää kotivoittoa KooKoosta, mutta lauantaina oli Ilveksen vuoro. Ilves kaatoi vahvan ottelun ensimmäisen puolikkaan ansiosta Porin Ässät selvin lukemin tieltään ja siirtyi sarjassa voitoin 1-0 -johtoon. Ottelusarja jatkuu Porissa maanantaina.

Antti Pennasen valmentama Tampereen Ilves sai voitokkaan alun Liigan pudotuspeleissä. Ilves murskasi yli 11 tuhannen katsojan edessä Karri Kiven valmentaman Porin Ässät selvin 5-1 -lukemin.

Ilves karkasi kotiottelussaan reilussa 21 minuutissa 3-0 -johtoon ja pääsi aina 5-0 -johtoon asti ennen kuin Ässät onnistui tekemään ottelusarjan ensimmäisen maalinsa. Ilvekseltä tehomiehenä hääri kapteeni Eemeli Suomi, joka iski ottelussa tehot 2+0. Runkosarjassa hyökkääjä teki vain 11 maalia 46 otteluun ja viimeisteli yhteensä 36 tehopistettä.

Suomen lisäksi Ilveksen maaleista vastasivat Dominik Masin, Aku Räty ja Santeri Virtanen. Marek Langhamer otti kotijoukkueen maalilla yhteensä 18 torjuntaa.

Ässien ainokaisesta maalista ottelun kolmannen erän alussa vastasi Joachim Rohdin, jolle maali oli pudotuspeleissä ensimmäinen. Kahdella edellisellä kaudella Liigassa Mikkelin Jukureita edustanut 31-vuotias laitahyökkääjä pelasi viime keväänä yhteensä seitsemän ottelua pudotuspeleissä, mutta iski vain yhden syöttöpisteen. Turun Palloseuraa vastaan yhteensä neljä maalia päästänyt Niklas Rubin torjui Ilvestä vastaan sarjan avausottelussa 21 kertaa.

Ottelusarja jatkuu Porissa maanantaina. Isomäkeen on odotettavissa jälleen täyttä tupaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga