Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Kotietu vaihtoi omistajaa! – HIFK:lta väkevä aloitus pudotuspeleihin

Helsingin IFK:n Kristian Vesalainen.
AOP

Liigan puolivälierissä on nähty kaikki kahdeksan joukkuetta ensimmäistä kertaa tulessa. Raumalla Lukko isännöi viimeisessä ensimmäisen kierroksen ottelussa Helsingin IFK:ta. Lukolle ottelusarjan alku oli murheellinen, sillä joukkue menetti heti ensimmäisessä pelissä kotietunsa. Lukolle toki riittää välieräpaikkaa loppujen kotiotteluiden voitot ja yksi voitto Helsingistä. 

Ville Peltosen valmentama Helsingin IFK aloitti ryminällä Liigan puolivälierät. Suoraan puolivälieriin runkosarjasta edennyt joukkue otti makean voiton Rauman Lukosta 4-1 -lukemin.

HIFK:n sankariksi ottelussa nousi joukkueen 1-0 ja 3-1 -maalit iskenyt Roni Hirvonen. Muista maaleista vastasivat kokeneemmat laitahyökkääjät Iiro Pakarinen ja Kristian Vesalainen. Vesalainen naulasi tyhjiin loppulukemat ja Pakarinen vastasi joukkueensa voittomaalista toisen erän alussa. Eetu Koivistoinen keräsi vierailta tehot 0+2.

Roope Taponen pelasi erinomaisen ottelun HIFK:n maalilla. Uransa ensimmäisen pudotuspeleissä aloittanut Taponen torjui yhteensä 39 kertaa ja joutui antautumaan ottelussa ainoastaan Antti Saarelalle, jonka tulinen laukaus avauserässä päätyi etukulmasta ohi Taposen. Artem Zagidullin torjui Lukon maalilla vain 15 laukausta.

Taponen oli äärimmäinen tyytyväinen joukkueensa esitykseen ja kehui seuransa kannattajia.

– Vauhdikas peli oli, kuten varmaan kaikki odottikin. Loistavasti taisteltiin ja hyvät maalit meille. Ansaittiin voitto tästä pelistä. Jätkät laittoi hienosti kroppaa likoon tässä ottelussa. Komeaa nähdä, että pelikaverit välittää tästä seurasta ja haluaa tehdä töitä tämän homman eteen. Faneilta tosi iso tuki tähän iltaan. Hieno nähdä, että fanit ovat meitä tukemassa täällä, kertasi Taponen C Moren haastattelussa.

Ottelusarja jatkuu maanantaina Helsingissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga