Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Hurjaa draamaa Raumalla! – Isokokoinen puolustaja ajettiin ulos

Samuli Piipponen ajettiin Raumalla suihkuun.
AOP

Liigan puolivälierien neljäs ja samalla viimeinen sarja käynnistyi lauantaina viimeisenä. Raumalla alkanut ottelusarja runkosarjassa kolmanneksi sijoittuneen Lukon ja kuudenneksi sijoittuneen Helsingin IFK:n välillä käynnistyi vauhdikkaasti. Ottelun ensimmäisellä puolikkaalla sattui ja tapahtui.

Ville Peltosen valmentama Helsingin IFK aloitti Liigan puolivälierät vahvasti. HIFK siirtyi Marko Virtasen valmentamaa Rauman Lukkoa vastaan ottelun avauserässä 1-0 -johtoon Roni Hirvosen ylivoimamaalilla. Heti seuraavassa vaihdossa raumalaiset nousivat tasoihin, kun Laitilasta kotoisin oleva Antti Saarela piiskasi kiekon ohi voimattoman Roope Taposen.

Avauserän lopulla nähtiin ikävä tilanne, kun Lukon fyysinen peruspuolustaja Samuli Piipponen ajoi päädyssä HIFK:n Miro Väänästä taklauksella päähän. Tästä Lukon puolustajalle tuomittiin ulosajo ja se tarkoitti vierasjoukkueelle viiden minuutin ylivoimaa.

Viiden minuutin ylivoimalla HIFK ei saanut mitään aikaiseksi, joka jatkui vielä avauserän jälkeen toisen erän puolelle. Välittömästi ylivoiman päätyttyä HIFK teki kuitenkin kaksi maalia, kun Iiro Pakarinen iski maalin lähietäisyydeltä 2-1 -johtomaalin ohi Artem Zagidullinin. Hetkeä myöhemmin Hirvonen iski illan toisellaan vieraat jo kahden maalin johtoon ennen kuin ottelun puoliväliä oli edes saavutettu.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga