Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Liigan supertähti hurjassa iskussa! – Suurin mestarisuosikki aloitti pudotuspelit väkevästi

Tapparan Jori Lehterä vietti kolmen tehopisteen iltaa.
AOP

Liigan puolivälierät käynnistyivät kahdella paikkakunnalla perjantaina, kun Tampereella ja Lahdessa pelattiin. Tampereen Nokia Areenassa hallitseva Suomen mestari ja CHL-mestari Tappara aloitti pudotuspelit väkevästi. Tappara sai puolivälieriin vastaansa tutun joukkueen viime kevään välieristä, kun Kouvolan KooKoo selvitti tiensä säälipudotuspelien kautta kahdeksan parhaan joukkoon.

Jussi Tapolan valmentama Tampereen Tappara aloitti tyylikkäästi Liigan puolivälierät. Tappara kaatoi kotiyleisönsä edessä perjantaina Olli Salon valmentaman Kouvolan KooKoon 4-0 -lukemin. KooKoolle ottelu oli jo neljäs tähän viikkoon ja kuudes kahdeksaan päivään. KooKoo varmisti viime viikon lauantaina paikkansa Liigan pudotuspeleissä Turun Palloseuran vieraana ja kohtasi tämän jälkeen Oulun Kärpät kolmesti alkuviikon aikana.

Tapparan ykköstähti perjantain ottelussa oli Liigan pistepörssissä toiseksi sijoittunut Jori Lehterä, joka iski kolme tehopistettä. Lehterä iski ottelussa kaksi maalia ja syötti Veli-Matti Savinaisen iskemän 2-0 -maalin toisessa erässä. Joukkueen neljännestä maalista vastasi Niko Ojamäki kolmannen erän alussa Anton Levtchin erinomaisesta syötöstä. Christian Heljanko torjui nollapelin eteen yhteensä 19 kertaa. Oskari Setänen otti vieraiden maalilla 31 koppia. Setänen torjui torstaina Kärppiä vastaan nollapelin.

Ottelusarja jatkuu seuraavaksi maanantaina KooKoon kotijäällä. Ensi viikolla pelataan myös tiistaina ja perjantaina. Neljällä voitolla aukeaa paikka välieriin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga