Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Kärpille valtaisa pettymys – KooKoo etenee puolivälieriin

Kärpät ja KooKoo pudotuspeleissä.
AOP

Kärppien ja KooKoon välinen neljännesvälierä sarja oli Kärppien osalta yhtä via Dolorosaa. Ensimmäisen ottelun voitto vaihtui KooKoon hurjaan pyöritykseen ja oululaisten kesäloma alkoi aikaisessa vaiheessa.

KooKoo haki voiton Oulusta ja eteni puolivälieriin Liigan pudotuspeleissä. Hengettömästi pelanneen Kärppien huono kausi sai arvoisensa päätöksen, kun puolivälieräpaikka lipesi runkosarjan lopun tappioputkeen ja nyt viimeisenä säälipleijareihin päässyt KooKoo lähetti joukkueen kesälomalle.

KooKoo oli koko ottelun hallitseva osapuoli. Ensimmäinen maali nähtiin jo reilun viiden minuutin pelin jälkeen, mutta Samuel Valkeejärven maali hylättiin potkuna. Erätauolle siirryttiin kuitenkin KooKoon kahden maalin johdossa, kun Charles-Edouard D’Astous ja Juho Rautanen osuivat.

Toisessa erässä KooKoo jatkoi siitä mihin ensimmäisessä jäi ja Kärpät oli vastaantulijana koko ottelun. Miska Siitonen teki lukemiksi 3-0 ja Axel Ottosson 4-0 erän alkupuolella. D’Astousin illan toinen pisti ottelun pakettiin ennen viimeistä erää, kun KooKoo johti jo 5-0.

Viimeisessä erässä maaleja ei enää nähty ja näin ollen KooKoo jatkaa kahdeksan parhaan joukkoon ja saa vastaansa runkosarjan voittaneen Tapparan.

Kärpille kausi oli valtaisa pettymys ja Lauri Marjamäen paikka päävalmentajana on uhattuna, vaikka hänellä vielä vuosi onkin sopimusta jäljellä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga