Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Todellinen katastrofi lähellä! – Näkeekö Liigan kohuttu valmentaja perjantaita pestissään?

Lauri Marjamäki Kärppien päävalmentajana.
AOP

Liigan pudotuspeleissä ollaan näkemässä jättimäinen yllätys, kun koko sarjan suurimpiin mestarisuosikkeihin kuuluva Oulun Kärpät on erän päässä kesälomista. Kouvolan KooKoo on hakannut kahteen erään viisi maalia Kärppiä vastaan ratkaisevassa kolmannessa ottelussa. Tämä saattaa tarkoittaa lukuisia siirtoja seuraavien tuntien ja päivien aikana.

Yhdellä Liigan suurimmista pelaajabudjeteista operoivalla Oulun Kärpillä on jäämässä luu käteen Liiga-kaudesta 2022-23. Lauri Marjamäen valmentama joukkue pullahti runkosarjan lopulla ulos suoralta pudotuspelipaikalta eikä ole onnistunut sitä hoitamaan nimiinsä säälipudotuspelien kauttakaan.

Runkosarjan lopulla helmikuun alusta alkaen joukkue voitti vain kahdeksan ottelua. Runkosarja päättyi karmaisevaan neljän ottelun mittaiseen tappioputkeen, joka on anteeksiantamatonta.

Kärpät voitti ensimmäisen osaottelun KooKoota vastana kotiyleisönsä edessä maanantaina, mutta taipui selvin lukemin vieraissa tiistaina. Torstaina pelatusta ottelusta tuli todellinen katastrofi, kun Olli Salon valmentama KooKoo karkasi ensimmäisen 40 minuutin aikana 5-0 -johtoon ja törkkäsi kärppälauman todelle lähelle kesälomia.

Karmeasti odotuksiin nähden sujuneen kauden jälkeen katseet kääntyvät ensin päävalmentajaan ja tämän jälkeen kokeneisiin johtaviin pelaajiin. Joukkueen sopimustilanne on hyvä ensi kaudeksi, mutta selvää on se, että muutoksia tullaan näkemään koko organisaation mittapuulla runsaasti seuraavien viikkojen aikana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga